Hogyan legyél magabiztosabb, szexi több százezer forint befektetése nélkül?

A titkot mi sem tudjuk, de azt igen, hogy akik LashGabriel pilláit választották, kivétel nélkül arról számoltak be, hogy magabiztosságuk előnyükre változott!

 

11_lashgabriel_zsurizesSzia, Gábriel Éva vagyok. Vállalkozó, feleség és nem utolsó sorban NŐ, így csupa nagybetűvel. A mindennapokban találkozok kihívásokkal, olyan helyzetekkel amikor bizony a sarkamra kell álljak. Gondolom ez veled is előfordult már. Igaz? Ilyenkor bizony jól jön, ha az ember tudja a helyzetet kezelni, nem roskad össze. Szokták mondani, legyen tartása.

 

Könnyű ezt mondani, hogy legyen tartása:). Gondolj bele, jön a reggel, gyerekeket rendbe szedni, reggelit készíteni, elpakolni. Nézed az órát, indulnod kellene, de még magadra nem jutott elég időd. Az óra ketyeg, tik-takk-tik-takk, de már kedved és erőd (időd pedig végképp) nincs, hogy magadra tegyél egy kis sminket. Azt a kis kiegészítőt, amivel úgy érzed, nem kelted egy lelakott ember látványát.

Átéltem ezt én is, hidd el. Mikor az utcára kiléptem szinte éreztem, hogy mindenki engem néz, vagyis inkább azt, hogy miért így nézek ki.
Az éltem viszont gyökeresen megváltozott, mikor megismertem a pillákat és magam is úgy döntöttem, hogy felrakatok egyet. Sokáig vívódtam, tettem fel magamban a kérdéseket:

 • illik ez az arcomhoz,
 • nem leszek nagyon kihívó
 • meddig lehet ezt viselni,
 • károsítani fogja a szememet, begyullad hamar?

Voltak még kérdéseim, de az a mester akitől végül a szakmát is megtanultam, türelmesen leült velem és átbeszélt  mindent.

Rólunk mondták

[message type=”custom” width=”50%” align=”center” start_color=”#D025E4″ end_color=”#D025E4″ border=”#F6F983″ color=”#FFFFFF”]„Szexi és csábító a tekintetem, amióta a LashGabriel pilláit viselem.” Varga Adrienn[/message]

Miután elkészült az első pillám, kicsit félve léptem ki az utcára, de amit akkor éreztem az leírhatatlan volt. Azok akikkel reggelente összefutottam munkába menet, nem néztek át rajtam, észrevettek. Mosolyogtak, kollégáim megkérdezték, hogy látnak rajtam valami változást, de hirtelen nem tudják, hogy mi az:).
Boldog voltam, magabiztosabb, ja és az időm is sokkal több lett. Elég volt jóval kevesebb smink reggel, amivel nem kellett bajlódni este. Szuper!

Rólunk mondták

[message type=”custom” width=”50%” align=”center” start_color=”#D025E4″ end_color=”#D025E4″ border=”#F6F983″ color=”#FFFFFF”]„Szexinek, magabiztosnak és csábítónak érzem magam:)” Szabó Tímea[/message]

Most ezt a lehetőséget kínálom NEKED! Gyere el és kérdezz meg mindent a pillákról, viselésükről, szemhigéniáról. Kérdezz és válaszokat fogsz kapni. 

Amit adok az egy rádszabott személyes tanácsadás, amelyen megmutatom neked:

 • a hozzád legjobban illő pillát,
 • sminkes kollágám is ellát tanácsokkal,
 • megmutatom a helyes használatot, ápolást.

 

Jelentkezz szépségnapunkra! Regisztrálj gyorsan mert a helyek  fogynak!

[message type=”custom” width=”50%” align=”center” start_color=”#FD7800″ end_color=”#FD7800″ border=”#db6800″ color=”#ffffff”]Időpont: 2016-04-04   —  11.00-tól 13.00-ig!
A tanácsadás ellenértéke bruttó 500 Ft.Amit a helyszinen kell megfizetni.[/message]

500 ft? 1 vagy 2 kávé ára, mind ezt egy olyan tanácsadásért ami tégedd szebbé tehet?

Tudod mit, még erre a csekély összegre is garanciát vállalunk. Amennyiben úgy érzed, hogy nem volt megfelelő a segítség, szólj és nem kell kifizesd a felmérés csekély összegét!

Rólunk mondták

[message type=”custom” width=”50%” align=”center” start_color=”#D025E4″ end_color=”#D025E4″ border=”#F6F983″ color=”#FFFFFF”]„Teljesen új élmény, ahogy reagálnak a pasik a tekintetemre. „ Papp Krisztina[/message]

Na habozz, töltsd ki gyorsan a jelentkezési lapot és foglald le helyedet, még ma!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Szeretnél értesítést kapni a LashGabriel újdonságairól, akcióiról?

  Igen, kérem az információt és elfogadom az adatvédelmi szabályzatot!

  Kérdésed van? Írd meg nekünk!