Szeretnél Tiszta levegőt a környezetedben?

Érdekel benneteket, hogyan tudjátok a ragasztók kipárolgása okozta irritációs hatást megszüntetni?

 

A Lash Gabriel  régóta foglalkozik szépségipari ágazattal, fennállása óta elmondhatja, hogy az eltelt idő alatt igen sok értékes tapasztalatot szerzett, az ágazat minden területén. Jobbára a tevékenységünket követők, ismerik a profilunkat, ami az oktatás, kereskedelem, és technológiai fejlesztés. Az utóbbi hónapokban számos új, kiváló minőségű terméket vezettünk be, a bel- és külföldi piacra. Visszajelzéseitek alapján, egyre nyilvánvalóbb, hogy törekvéseink pozitív irányba mutatnak.

Minden kedves partnerünknek köszönjük a bizalmat, és ez eddigi együttműködést!

 

A Lash Gabriel igyekszik minden új technikát, technológiát, eszközt, a rendelkezésetekre bocsátani, hogy ezek alkalmazásával a szakmai maximumot tudjátok kihozni magatokból, miáltal a legmagasabb szintű szolgáltatást tudjátok nyújtani a vendégeknek.

Az általános anyagok felhasználása, mindegyikőtök számára ismert.

Az elmúlt héten rendezett kiállításon a Lash Gabriel bemutatott egy újabb terméket ami ezúttal, nem kifejezetten a vendégekhez köthető.

Az előző fél évben a Lash Gabriel létrehozott egy csapatot, ami azt a feladatot kapta, hogy minden ma használatos technológiai eszközt korlátok nélkül kihasználva fejlesszen olyan eszközöket, ami munkátokat megkönnyíti.

A bemutatott termék egy lámpa, melynek a neve LashGabriel Salubritas!

 

Salubritas vásárlása esetén  2db ajándék PrO CarbON I szénszűrővel(Bruttó 15.000,-Ft értékben) és Ingyenes szállítással Induló ár 201.000,-Ft-ért!

Amennyiben GRADATIM Projectünk keretein belül szeretnéd igényelni a Salubritast, kattints a gombra!

Ez a termék az első piacra kerülő termékünk, amit a Lash Gabriel Health TM fejlesztett.

Minden tekintetben egyedülálló eszköz, az általánosan elterjedt kozmetikai lámpákkal szemben ez az eszköz több olyan funkcióval is rendelkezik, ami szinte nélkülözhetetlen.

Kimagasló fényteljesítménnyel rendelkezik, emellett a fényereje, és a fényének a színhőmérséklete / hideg – meleg fény / szabadon beállítható, 0% – 100%-ig, lehetővé téve azt az alapvető igényt, hogy mindenki a magának megfelelő tartományba állítsa fokozatok nélkül. Ami igazán fontos, a lámpát úgy terveztük, hogy helyet kapott benne egy szerkezet, ami a pillaépítés alatt felszabaduló irritatív gőzöket elszívja. Ennek alkalmazásával elkerülhető, illetve csökkenthető az irritációs hatás, amit a ragasztók kipárolgása okoz. Alkalmazásával nincs szükség maszkra, vagy bármilyen egyéni légzésvédőre, így huzamosabb ideig dolgozhatunk, anélkül hogy, allergiás tünetek jelentkeznének. / szem irritáció, orr irritáció, torok irritáció stb. / Az elszívás intenzitása is szabadon állítható, függően attól, hogy a lámpa milyen magasan van a pontos munkaterülettől, illetve szabályozható egy potméter segítségével az óránkénti légtömegnek  az elszívandó mennyisége – sebessége.

2017. áprilisától Aktív Szénszűrővel gyártunk minden Salubritast. A szénszűrő egyszerűen a berendezésre helyezhető és kb. 10 mg ragasztó használatáig köti meg a káros anyagokat (ezután cserélni kell a szénszűrőt)! A szabályozható elszívás a szénszűrőn keresztül tisztítja meg a levegőt megkötve a káros anyagoktól. 

Ez még nem minden.

 

Ami valójában a lámpa működéséből fakad, a szívó rendszere szárításra is alkalmas, ezáltal nincs szükség még egy plusz szárítóra, vagy kézi kis ventilátorra, ami a munka során elengedhetetlen.

A lámpa állványzatát úgy terveztük, hogy a jelenleg fejlesztés alatt álló kiegészítők egyszerűen hozzáépíthetők legyenek.

A Lash Gabriel Health TM folyamatosan dolgozik a fejlesztéseken. Számunkra nem csak az a fontos, hogy a szolgáltatás kimagasló legyen, figyelmünk nem csak a vendégekre terjed ki, törekszünk arra, hogy a munkavégzés körülményei is legalább olyan minőségűek legyenek, mint a szolgáltatások.

Sok sikert kívánunk mindenkinek!

 

„Professzionális használatra kialakított lámpa, ami egyben tiszta fényt ad a maximális pontos munka eléréséhez,mindemellett kíméli a szemet. A benne található beépített elszívó minimalizálja a ragasztó száradási idejét, ezzel elősegítve a tartósabb pillasorok készítését. Mivel elnyeli a ragasztóból származó irritatív gőzt, egészségesebb környezetet biztosít mind a szakember, mind a vendég számára!”

Szegedi Lilla – Kozmetikus és Elixír Szépségszalon – Békéscsaba

 

Bizonyára tudjátok, hogy a Lash Gabriel létrehozta a Health Team fejlesztői ágazatát a közelmúltban.
Az első piacra kerülő termékünk a Salubritas , ami egy korszakalkotó eszköz a kozmetikai ipari ágazatban.
Nem véletlen a fejlesztésnek éppen ez iránya, hisz nagyon sokan Közületek küszködnek az irritációs problémákkal.
A Salubritas egy kiváló megoldás az irritáció csökkentésére, megszüntetésére.
Ezt a tájékoztatót is az ” Élet” szülte, mert rengeteg kérdés adódik az új eszközzel kapcsolatban.
Ezek közül a kérdések közül is a legfontosabbra szeretnék most válaszolni.
Szembesülnünk kellett azzal a ténnyel, hogy sajnos, sokan dolgoznak kevésé, vagy alig szellőztethető környezetben.
A Salubritas lámpa önmagában nem szűri meg az elszívott levegőtelvezeti, hogy a munka során a kipárolgó kémiai anyagok közvetlen belégzését megakadályozza, ezzel önmagában képes arra, hogy ne kelljen maszkot, és egyéb légzésvédőt használnotok. De az elszívott levegő tartalmazza a kipárolgó oldószereket, ezért a helységet szellőztetni kell. / egyébként is kell /
 

1_lashgabriel_lampa

De mint mindig, most is vannak kivételek. 🙂
Ahogy fent írtam, sok helyen nem megoldható a kielégítő szellőzés, a kipárolgott oldószerek  a levegőben maradnak, ami az érzékenyebb egyéneknél okozhat irritációt, különösen akkor, ha a helység mérete kicsi, esetenként 10m2 alatti.
Nagyon fontos, és alapvető dolog, hogy a szalon, vagy az a helyiség ahol dolgoztok minden adandó alkalommal szellőztetve legyen.
A ma forgalomban kapható ragasztók, meg kell hogy feleljenek az előírt követelményeknek.
Rendeltetésszerű használat mellett az egészségvédelmi biztonsági szint alatt kell hogy legyen a kipárolgó oldószer mértéke.
De ez még nem jelenti azt, hogy nem okoz irritációt.
Az irritáció elsősorban akkor jelentkezik, ha a kipárolgás közvetlenül érintkezik a bőrrel, szemmel, esetlegesen a légutakba kerül.
Nyilván a szempilla építésénél, elkerülhetetlen, hogy ez ( alapesetben ) ne történjen meg.
Az irritáció mértékét rengeteg tényező befolyásolja ezeket mindig FIGYELEMBE KELL VENNI !!!!!
Függ az alkalmazott anyag minőségétől, az alkalmazás módjától, a környezeti hatásoktól, páratartalomtól és azegyéni érzékenységtől  is.
Sokan kérdeztétek,hogy a Salubritas szűri-e a levegőt?

2017.Áprilisától Aktív Szénszűrővel gyártunk minden Salubritast.A szénszűrő egyszerűen a berendezésre helyezhető és kb 10mg ragasztó használatáig köti meg a káros anyagokat!A szabályozható elszívás a szénszűrőn keresztül tisztítja meg a levegőt megkötve a káros anyagoktól. 

Amennyiben nagyon kicsi a szalon, vagy a rendelkezésre álló munka terület, gondoskodnotok kell a szellőzésről, függetlenül attól, hogy haszáltok-e Salubritast vagy sem.
 

5_lashgabriel_lampa

 
 
Ez az eszköz kompatibilis egysége  a Salubritasnak, minden lámpára illeszthető.
És megtalálható a webshop ban.
további kérdéseiteket az info@lashgabriel.hu E-mail címre várjuk.
A Salubritas-al kapcsolatos kérdéseiteket feltehetitek a 70 672 05 32 számon.
üdv. Lash Gabriel Health Team
Technika paraméterek:

Várható szállítási idő: a megrendeléstől számított 3 hét.

Két fényfázisú kozmetikai lámpa.  300 db LED fényforrással, elszívórendszerrel.
Teljesítmény :  18W
Két csoportban fokozatmentesen  állítható fényerő. 0 – 100%
Színhőmérséklet : 3500K – 7000K ig fokozatmentesen állítható.
Fényteljesítmény  LUX: 0.5M (8300); 1M (1800); 2M (390)
Üzemidő: 30.000h
Szívási teljesítmény : 0,2 – 3,5mmH2O
Légtömeg szállítás 0,28m3 – 2,41m3
Zajterhelés  7dBA – 30dBA
Üzemidő: 100.000h
Bemeneti  feszültség : 240V 50Hz Adapter  18
Kimeneti feszültség 12V 4A
Ármérő: 200mm
Magasság 70mm

Minden egyes lámpa egyedi gyártásban készül a megrendelést követően.

A gyártás a foglaló kifizetése után kezdődik meg. A Lash Gabriel a szellemi terméket magának ismeri el. De a gyártási folyamatban mint közvetítő szerepel az ügyfél és a gyártó cég között. A Gyártó cég a Logostronic LTD.  Ezért a Lámpa ára tartalmazza a gyártási költséget és a Lash Gabriel mint közvetítő a közvetítői jutalékot .

 

Töltsd ki a megrendelőt és szerezd meg a lámpát!

 

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Darabszám (1 db=201.000 Ft)

  Számlázási adatok (Név, Cím, Adószám)

  Szállítási adatok (Név, Cím) abban az esetben kell kitölteni, ha eltér a számlázási adatoktól!

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]