Miért válaszd a SPECIÁLIS VIP HALADÓ SZEMPILLAÉPÍTÉST?

A VIP Tanfolyam legnagyobb előnye, hogy csak te és az oktató vagytok ! Így 100%-ban csak veled  foglalkozik, így jobban átadja azt a tudást, amire neked szükséged van .

A szempillaépítés az egyik leginnovatívabban fejlődő  iparág a szépészeti szakmák közül. Ha lépést szeretnél tartani a trendekkel, elengedhetetlen, hogy ismerd a dúsítási volumenizációs technikákat.

Azoknak ajánlott, akik már végeztek alap szempillaépítő-oktatást. Vendégeid számára nyújts még nagyobb szakmai tudást. Személyre szabott oktatási nap, melyen a meglévő tudásodat felmérve korrigáljuk esetleges hibáidat, új anyagokkal ismerkedsz meg. Az oktatáson Duplázott szempillaszett azaz 2D VOLUME  készítését tanulod meg egymozdulatos, illetve kétmozdulatos technikával.

Segítség azoknak, akik korábban nem a Lash Gabrielnél végeztek alapoktatást. Kérdéseid, kételyeid vannak az alaptechnikával kapcsolatban is.

A helyszínt a jelentkezési űrlapon találhatjátok meg Békéscsaba, Szeged, Kazincbarcika, Pécs helyszínek közül választhatsz! 

Jelentkezem a képzésre

Elsajátítható tudás még a tanfolyam keretein belül:

  • speciális szemformázás lehetőségei (Eyedesign)
  • különböző ívek, méretek használata
  • swarovski kő, díszítés, színes pillák használata
  • fotózás,marketing,vállalkozás ismeretek

Tanulóként a Lash Gabriel anyagaival dolgozol. Kiváló minőségű műszempilláinkkal és ragasztóinkkal, kiegészítő termékeinkkel eredményesebb munkát végzel a jövőben! 

Egy napos tanfolyam 9.00-16.00 óráig (műszempilla nélküli 18 év feletti modell szükséges,)

Tanfolyam díja: 105.980 Ft  PRÉMIUM csomaggal
PRÉMIUM csomag tartalma: „vállalkozói kit”

Tanfolyam díja: 117.120 Ft   EXCLUSIVE csomaggal

EXCLUSIVE csomag tartalma: „mindent bele pack”