Rólunk mondták

 
 Kedvesek, aranyosak! Segítőkészek és alapos az oktatás is! Köszönöm a lehetőséget! Évi a legjobb, a hozzáállása és a precíz munkája,oktatása! Ahogy megtanulom Classic szempilla építést és következő szintre szeretnék lépni, 100% hogy Évit keresem meg! Köszönöm szépen mégegyszer a lehetőséget és az oktatást! Puszi Andi 🙂 
-Jóni Andrea
   
Nagyon intenzív volt a mai tanfolyam, rengeteget tanultam Évitől, mindent részletesen megmutatott és elmagyarázott.Mindenkinek ajánlom, hogy jöjjön el a Lash Gabriel-hez képzésre mert mindenki kedves volt, odafigyeltek ránk és tényleg hasznos információkat mondott el Évi. Köszönök mindent! 🙂
-Turóczy judit
 

 Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a ragasztókat. Hihetetlen gyorsak voltatok tegnap rendeltem és ma a kezemben is       van 🙂      külön köszönöm a nyuszis díszítést. legyen szép napotok Andi 
 
-Miskei Andrea
 
 

 

Nagyon tartalmas ,rengeteg hasznos infót átadó oktatás,nagyon jól szemléltető hibák és megoldások. Köszönök mindent nagy segítség   volt minden infó és sokat fogok ezekből hasznosítani.

-Szűcs Erika (Pillaszeminárium Szeged)

                                                                                                                                                                                                               

 Sok hasznos dolgot hallottam,kaptam,amit mindenképp hasznosítani szeretnék a mindennapokban.

 -Csatári Krisztina (Pillaszeminárium Szeged)

 

Nagyon tetszett a szeminárium. Közvetlen jó hangulati légkörben telt. Információval teli volt. Imádom Évi munkásságát ,amit meg tud   alkotni a pillázásban. Még biztosan menni fogok Lash Gabriel Képzésre!

  -Simon Laura   (Pillaszeminárium Szeged)                                    

 

Szerintem nagyon fontos,hogy ebben a szakmában tudjuk kezelni a vendégeket,és hogy fejlesszük a vállalkozásunkat.Ezért nagyon örültem.amikor olvastam,hogy lesz a Pillaszeminárium és,hogy ebben a szakmában lesz. Rengeteg hasznos információt kaptam,illetve biztosabb lettem az alapokban is. Szerintem mindenki motiváltan tér haza innen és sokkal magabiztosabban folytatja az útját,mivel a Lash Gabriel nem csak a vendégeknek , hanem nekünk tanfolyamon/képzésen részt vett lánynak magabiztosságot ad ezekkel a szemináriumokkal , tanfolyamokkal. Ezenkívül bármi kérdésre választ kaptunk,illetve segítséget nyújtanak nekünk a későbbiekben is. ( a helyszín az szintén egy pluszt érdemel,nagyon egyedi volt).

-Baukó Boglárka (Pillaszeminárium Szeged)                   

 

A nap folyamán kaptam új információkat, Jó,hogy megismertem új pillás szakembereket. Éva talpraesett,jó kommunikációs képességű  szakember. Felkeltette az érdeklődésemet a magánoktatásra.

-Várszegi Krisztina (Pillaszeminárium Szeged)

                                                                                                                                       

            

VIP képzést választottam és úgy érzem a legjobban döntöttem. Elég sokszor vagyok bizonytalan, ha valami új dolgot próbálok, de itt éreztem, hogy biztos kezekben vagyok. Rengeteg tudást kaptam, amit fel tudok majd használni, szóval mindenkinek ajánlom. Főként a VIP képzést, mert itt ez alatt rengeteget ad át az oktató, minden mozdulatban segít és figyel, rengeteg türelmet és segítséget kapsz. Nagyon jól éreztem magam, nagyon megjött a kedvem a szempillaépítéshez és tudom, hogy sokat kell még gyakorolnom, de azt is tudom, hogy itt tudnak nekem segíteni bármiben. Mindenki nagyon kedves és segítőkész, az elején eléggé izgultam, de Évi nagyon rendes és közvetlen, szóval amint elkezdtük a képzést teljesen megnyugodtam. Szeretném majd ugyanígy bővíteni a tudásom. Akik tényleg minőségi oktatáson akarnak részt venni és minőségin pillákat készíteni, azoknak ajánlom bátran.

-Baukó Boglárka

Értékes szaktudás, Évi nagyon profi szempillaépítő és oktató. Ár-érték arány 100%-ban megfelelő. Szuper légkör. A legjobb pont Évi szakadatlan, egész napos figyelme MINDEN szempilla felrakásánál és folyamatos korrigálás. Nagyon sok új és hasznos információ, részlet , apróság került megemlítésre.

– Bartyik Krisztina

Öröm volt a legjobbtól tanulni, profi csapat és a legszínvonalasabb képzés, amit Évitől kaphattam. Érdemes volt Angliából hazautaznom, hogy nálad tanulhassak. Mindenkinek csak ajánlani tudom.Köszönök mindent Évi!

-Poljak Emese

A képzés nagyon színvonalas volt. Türelmes és barátságos, ugyanakkor határozott oktató Évi. Rengeteget tanultam és további képzésekre is egészen biztosan jelentkezni fogok. 🙂 Az oktatóterem jól felszerelt, modern és dekoratív.

– Hürkecz Gabriella

Szuper hangulatú volt a Kaposvári Classic képzés…fantasztikus emberekkel…profi tanítóval…élveztem minden percét! Pont azt kaptam ezen a tanfolyamon, amit szerettem volna. Éva végtelenül türelmes, kedves, segítőkész ember. Belopta magát a szívembe!Ő az, aki erre a szakmára született! Mindenkinek őt fogom ajánlani, aki tanulni szeretne szempillaépítést! Hálás vagyok, hogy tőle tanulhattam! Köszönöm!

-Tasi-Császár Viktória

Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon, Éviéknek nagyon jó híre van, ezért is mentem Hozzátok! Mondanom sem kell, nem csalódtam, nagyon toppon vannak szakmailag! Szeretném a kozmetika mellett a pillázást is csinálni, és úgy gondolom, hogy azzal a tudással, amit Tőlük szerezhetek lehet majd boldogulni !

László Szilvia

Nagyon jól éreztem magam a képzésen, rengeteg információt kaptam, ami a pontos, precíz, egyedi pilla készítéséhez kell. Tudtam, hogy ebben lesz részem, mivel Évit már több mint 15 éve ismerem és az ő munkájára mindig is a tökéletesség volt a jellemző. Tudásom bővítéséhez ezután is csakis a Lash Gabriel képzéseit fogom választani.

Bak Katalin

Nagyon jól éreztem magam a mai napon. Sok jó dolgot tanulhattam Évitől, amit a későbbiekben kamatoztatni tudok. Abszolút nem irigy a szakmájára, minden tapasztalatát átadta, bármikor tudok hozzá fordulni, ami nagyon fontos számomra. Köszönöm a mai napot, jövök még biztos Haladó tanfolyamra is.
-Uti Mária
 Nagyon szépen köszönöm az oktatást! Remek hangulatban, teljes felkészült, profi tudásod próbáltad átadni, remélem sikerrel vettük az akadályokat. Bízom benne, hogy mihamarabb újra találkozhatunk és tovább tanulhatunk, fejlődhetünk. Köszönöm a társaságot! Csodás napokat!
-Faránki Hajnalka

Természetes pillákat szerettem volna, hosszas megbeszélés után kipihenve Évi kezei közül, belenéztem a tükörbe és nem hittem el, hogy ilyen van.Pont ahogy elképzeltem.

– Fekete Annamária
 

 

Szerettem volna a legjobb oktatótól elsajátítani a képzést. Élménnyel teli napok voltak, mert sokat tanultam és jól éreztem magam. Bár, még van mit tanulnom, hogy minél jobb legyek és majd tudjak szalonban dolgozni. Szeretném folytatni a Haladó Stylist képzéssel, hogy szebb és dúsabb pillákat tudjak készíteni.

– Samu Dalma

Szeretem a színes pillákat, ezért minden töltésnél kérek bele valami újat.

– Radán Katalin
 

A volume dúsított pilláimmal egy perc a reggeli sminkem. Csak egy kis púder, pirosító, és már indulok is.

– Hajnal Andrea
 

Azt olvastam, hogy szemformához építik a Lash Gábriel pillát, megmondom őszintén, tündöklik a szemem.

– Kis Tímea
 

A legjobb oktatótól volt szerencsém megtanulni a szem- és arcformához tervezett, a szem egészségének védelmét is maximálisan támogató szálankénti szempillaépítést.

– Mándi Adrienn