Szeretettel köszöntelek a Lash Gabriel pillavilágában! Mert a név kötelez…

Mit is jelent ez számomra? Erre a világra születve kaptam a Gábriel vezetéknevet, így megálmodva és most megvalósulva adtam a nevet.

15 évig versenytáncoltam. Magam készítettem a sminkjeim, ragasztottam a soros szempillámat koronaként a sminkek végére. Már akkor is nagyon sokat gondolkoztam, hogyan lehetne állandóan, a nap 24 órájában szempillát viselni, de akkor még nem találták fel a szálas szempillát.

Miután évekig „vagdostam” a soros szempillát, hogy a szemformámhoz is alkalmazkodjon, egyszerűen csak beütöttem a google-ba:

Hogyan lehetne szálas pillám?

Nagyon nagyra kerekedett a szemem és megláttam, hogy kifejlesztették a technikát! Azonnal – időt és pénzt nem sajnálva – bejelentkeztem a „Nagy Tanfolyamra”. Nagyon izgultam és iszonyatosan teljesíteni szerettem volna!
Műkörmöztem éveken át, ezért biztos voltam a kezemben, de rájöttem ez teljesen más. Más kéztartás, más izmok használata a kezemen, ezért átformáltam „körmös”ujjaim. Békéscsabán lakom, az út hazafele körülbelül három óra Budapestről. Én olyan 10-szer álltam meg, hogy megnézzem, mi is van a szememen. 5 szál egyesével épített pilla! Igen, ezt csodáltam, egy csoda ami azóta is kísért!

Szálankénti Szempilla hosszabbítás- és építés!

Másnap megcsináltam az első szettem. Körülbelül 40-50 szál pillát raktam fel, a szétválasztás oly könnyen ment. Mondták, hogy látszódjon és legyen telített egy pillasor, amihez minimum 60 szál kell. Rajta! Manapság már 600 szálnál meg sem állok!
Elkezdtem mindenkinek mondani mi is ez, furcsán néztek rám, akkor tényleg sokan nem értették, mitől is marad fent a pilla napról napra, én meg csak raktam és raktam. Modelleztem minden nap. Gyakoroltam és gyakoroltam! Minden pillát, minden arcot, minden szemformát befotóztam.
2009-ben 0,20-as és 0,15-ös vastagság közül lehetett választani! A legfontosabb vizuális és megfogható képet nekem a szempillaív – a frame – jelentette. Többféle forma, többféle ív egy szemen. A vendégek bíztak és bíznak ma is bennem, úgyhogy mindig a legjobbat szerettem volna és partnerek voltak, hogy számukra a legszebb pillasor tündököljön.
2012 -ben megjelent a 0,10-es pilla és nem volt megállás. Duplázott pillák kevesebb ragasztóval sűrűbb köntösben. Még ebben az évben rendezték meg a 2. LashStyle szempilla versenyt, classic pilla építés 5.-ik lettem. A Beauty Forum keretein belül Szempilla Előadásra kértek fel, ahol szintén úgy éreztem, hogy a komoly mondanivaló a személyes kontaktokkal és megérzésekkel hatékonyabb és érthetőbb a Stylistok számára. Ebben az évben megtartottam cég keretein belül alap tanfolyamokat.

Kialakítottam a saját Oktatórendszerem: LASH GABRIEL néven!

Az oktatásaimon, Alap(Classic), Haladó, Volume technikai tanfolyamon tanulhatják meg a Stylistok a szakma és az én pillaépítési technikáimat, fortélyaimat. Ahogy változik a világ, úgy változik minden. Ahogyan változtam Én, úgy változott a szempillaművészet! Ami mélységeiben mindig a lelkemből és egyéniségemből fakad! Ez az Én rendszerem! Mindenki más és más! Ettől ilyen színes a Világ!

Olyan dolgot akarok és valósítok meg, ami harmonikusabbá, élhetőbbé teszi a nők napjait!

Változtak a technikák, változtak az anyagok. A kezdetekkor nekem is meg kellett küzdenem a viszonylagos problémákkal, hiszen szemen dolgozunk! Egy szerven, ami a legfontosabb a számunkra. Fontosnak tartottam a munka kapcsán a kulcsfontosságú szabályt betartani első sorban: a Higiéniát!

Higiéniára és a tökéletesen szétválasztott, precíz, kizárólag egy saját pillára pillát tenni metódust. Ez az,  ami motivál és ez aranyszabályom. Minden tanulót erre sarkallok, ha kell kemény módon.

Lassan 2 éve, hogy új fejlesztés került piacra vagyis még vékonyabb pillákat gyártottak, amihez kialakult a Volume Lashes elnevezés. Ez az amiben igazán ki tudok teljesedni!

A „D”-k világa,az én világom!” Létezel a magad csendjében, látsz, túllátsz, tervezel, formálsz, megvalósítod…..Játszol az ívekkel,kombinálod színekkel….Ezt szeretem, ez visz előre minden nap. Saját sikerélményedhez kell,hogy bízz magadban, legyél türelmes és alázatos!!!!!

2014 nyarán megrendezésre került az 1.Szempilla Szeminárium Békéscsabán, ahol a hallgatók több lépcsőben kaphattak információkat elméleti és gyakorlati szinten. Meghívott előadónak Máté Ágnest kértem fel. 2015-ben  megvalósult a 2.Szempilla Szeminárium, ahol sikeres együttműködéssel Gera-Király Anitával képviseltük magunkat, amihez a helyszín szintén Békéscsaba volt, május 30-án.

Saját sikerélményedhez kell, hogy bízz magadban, legyél türelmes és alázatos!!!!!

2015 -ben megalapítottuk férjemmel Nagy Róberttel a LASH GABRIEL márkavédett céget! Rengeteg  tesztelés, kémiai, laboratóriumi, vegyészi munka előzte meg a termékek piacra bocsátását.
Tapasztalataim a felhasználásával, az anyagok széles spektrumai közül kiváló minőségű műszempillákat gyártattunk, egyedi branddel, egyedi színvilággal. A gyárral  közvetlen kapcsolatban állunk, szoros üzleti kapcsolatunk eredménye a hibátlan kivitelezés!

2015 decemberében megrendezésre került a Hungarian Open Europe Cup, ahol zsűritagként foglalhattam el a helyem. Volume 3-5D kategóriában (legelső Volume szempillaépítő verseny) tanulóm, Toldi Anna a legelső díjat hozhatta el. Kiváló munkája lenyűgözte a szempilla zsűrit, büszkeséggel töltött el munkánk és munkájának első helyezett eredménye!

2016 áprilisában ismét zsűritagként képviseltettem magam a 1. Hungarian Lash Style szempillaépítő versenyen, majd
2016 októberében  a 2. Hungarian Lash Style versenyen is. A kemény, koncentrált munkát példázza, hogy tanulóm,  Kónya-Rubos Vivien Classic kategóriában a dobogó legfelső fokára állhatott!

Ezen a versenyen Art Color team kategóriában Toldi Anna és Bukor Ágnes tanulóim 3.helyezést értek el.

Október végén szíves meghívásra részt vettünk az Első Magyar Szempillaépítő Konferencián.

A színes pillákat 2009-től alkalmazom, sok-sok szempillaszettet készítettem, szenvedéllyel használom akár hétköznapi, akár portfólió elkészítéséhez, hobbiból , technikázva, mert a különlegessége magával ragad.

Az ukrán Inna Kharlamova-t is egyedisége jellemzi, részt vettem magyarországi Color Technikan eyelash extension tanfolyamán.

A LashGabriel Szempilla Stúdióban készítem fel a tanulókat. Emellett szalonmunkában tevékenykedem nap, mint nap megszállottan el nem múló lelkesedéssel a vendégeim maximális kiszolgálására. Szempilla szalonunkban a LashGabriel termékei is kiszolgálásra kerülnek. Kérdéseitekre felhasználásról, anyagokról felvilágosítást szívesen adok!

Webshopunk futárszolgálattal közvetít, így már másnap kezedbe veheted a kiválasztott terméket. Tanulóim jeles eredményei, gyönyörű munkái büszkeséggel töltenek el minden nap. Tanulni mindig hasznos, sorsfordító lehet akár kezdőként, vagy eddig rossz tapasztalatok alapján végzett munka által. A mottóm nem változik:”Tudod, kulcs a Te kezedben”. Kezedbe adhatom a tudást, az érzést melyet magam és a LashGabriel csapata képvisel, de hinni neked kell magadban! Hinni a minőségben, a megvalósítás magabiztosságában!

Tarts velem a műszempilla világába, ha sikerélményre vágysz, ha újat tanulnál, ha vágysz arra, hogy vendégeidnek a legjobb minőséget és látványt nyújtsd!

Ne feledd: Mindenki saját maga tehet a „szempillavilágáért”!