Holnapra van időpontom hozzátok VIP tanfolyamra. Pontosítani szeretném az információkat, az időpontokkal kapcsolatban.
Hány órára kell mennem, mit vigyek magammal, mire lesz szükség (eszközileg), hány órára jöjjön a modell és kb. mennyi időt kell ott töltenie?

 

Azoknak ajánlott, akik új karriert szeretnének, kipróbálnák kézügyességüket a leginnovatívabban fejlődő szépségtrend területén. Új vállalkozásban gondolkozol?
Az alapok elsajátítása a legfontosabb a szálankénti szempillaépítésben- és hosszabbításban. A lelke az alaptudás, hogy a későbbiekben sikeres szempillaépítővé válj.
A Lash Gabriel Speciális Alap építését és applikációját, design-formáit sajátíthatod el 1 napban vagy VIP oktatás keretében (ahol csak Te és az oktató van) 1+1/2 napban.

 • 1 napos képzés: 9.00-16.00 óráig (műszempilla nélküli modell szükséges. A modell 18 év feletti lehet). A Képzés az alap csomagot tartalmazza.
 • VIP (2 napos) képzés: A képzés az alap csomagot nem tartalmazza. A két napos képzésen biztosítjuk az anyagok teljes körű használatát, 20%-os vásárlási kedvezményben részesülsz.
 1. nap: 9.00-16.00 óráig (műszempilla nélküli modell szükséges) a modell 11 órára jöjjön.
 2. nap: 9:00-12:00 (műszempilla nélküli modell szükséges) a modellre végig szükség van.

Tanfolyam díja: 64. 900 ft , VIP oktatás 77.000 ft
Oklevél a képzés végén magyar nyelven. 
Bármely nyelven igényelhető 1500 Ft többletköltséggel. Kérjük jelezd a képzésre jelentkezéskor a megjegyzés rovatba.
A szakma lelke a TECHNIKAI TUDÁS. Ennek az elsajátítása a tökéletes célunk.
Lash Gábriel metódusa a higiéniára és helyes előkészítésre alapuló technikai felhelyezés.
Elméleti felkészülèsben:

 • szemészeti, anatómiai alapismeretek, styling, design-technika
 • anyagismeret (szakszerű felhasználása)
 • szempilla növekedési fázisai (töltés rendszeressége)
 • utóápolás fontossága
 • tökéletes előkészítés, higiénia, leragasztás a kifogástalan kényelmes és irritációmentes munkához
 • helyes,biztonságos pozícionálás, applikáció
 • szempillaív kiválasztása különböző szemformák esetében
 • vendégkommunikáció

Az oktatás elméleti, de legfőképpen intenzív gyakorlati munkával telik.
Általam kigyakorolt és megtervezett egyedi formák, méret-ív-vastagság.
Természetesen kialakított pillasor minden korosztály szàmára vagy dràmaibb emeltebb hatás.
Tanfolyamaink magán illetve maximum 5 fősek! Tanulóként a Lash Gabriel anyagaival dolgozol.
 

Mit csináljak ha egy internetes hirdetésben olvastam a Lash Gabriel képzésről?

 

A weboldalunk automatikusan van felépítve, ezért kezdd az elején! Kattints a http://lashgabriel.hu/kepzesek/
 
Itt olvasd el, amit a különböző képzésekről szeretnél megtudni. Minden feltétel le van írva, ami ahhoz kell, hogy megjelenj és sikeres vizsgát tegyél képzéseinken.
 
Miután eldöntötted, melyik tanfolyam érdekel, válassz helyszínt és időpontot hozzá.
Valamint itt választhatod ki fizetési módodat is. Pl: Éviviel az egyéni VIP képzés érdekel, akkor kattints a http://lashgabriel.hu/kepzes-egyeni/ -re.
 
Visszaigazoló e-mailt fogsz kapni a jelentkezésedről és egy elektronikus számlát fizetési határidővel.
Nincs más dolgod, mint arra figyeljél amit éppen olvasol vagy csinálsz. A rendszer úgy van kialakítva, hogy mindenkit vezetni tudjon egy sikeres regisztráció és egy képzésen való részvételhez.
 
Ha mégis kérdésed lenne írj nekünk az info@lashgabriel.hu -ra.
Vagy ha már mindegyik lépést kihasználtad és még mindig bizonytalan vagy, kérj telefonos segítséget. Forró drótunk +36706720532.
 

Miért fontosak az anatómiai, higéniai ismeretek?
 

Egészségügyi szakközépiskolát végeztem. Mivel mind a vendégek és mind a tanulók számára fontosnak tartom az anatómiai, higiéniai felkészültséget ezért is kezdtem ennek miértjére megtalálni a megfelelő választ.

Az I. Békés megyei Lash Day Szemináriumon is elsődleges célomnak tartottam a szemészeti alapismeretek tájékoztatását. Miért is fontos ez? Mert a legfontosabb érzékszervünkkel foglalkozunk, dolgozunk. Azóta is mind termékekben, munkában a maximális higiéniát tartom a legfontosabbnak. Lash Gábriel Oktató Centrum, ahol tanfolyami képzéssel oktatom a még nem Stylist és már képzett Stylistokat. Alapoktól kezdve az extrém építésig.
Minden féle színnel lehet szempillát építeni, kifejezetten szeretem ezeknek a színkombinációknak az összeformálását:)

 

Mit jelentenek a D-ék a szakmánkban?

VOLUMEN SZEMPILLA – Az IGAZI szempilla dúsítás! 3D, 4D??? De mit is jelent mindez?

 

Ma Magyarországon a szálankénti szempilla hosszabbítás 3D műszempilla néven vált ismerté. Némelyek már megismerkedhettek a 4D elnevezéssel is, mely nem mást takart, mint az úgy nevezett időfaktort.

A baj ezzel a féle plusszal – a megfoghatatlan mivolta mellett -, hogy a természetes pilla élettartamán túl tartó ragasztó és műszempilla szál, a szempilla viselőjének már semmilyen többlet szolgáltatást nem képes adni.

A szintén ismerté vált duplázás már a magasabb fokú volument célozta meg. Itt már megfogható, látványos eredményt kapott a vendég, hiszen kétszer annyi pilla kerül felapplikálásra. Az igazi áttörést pedig Oroszország hozta meg, a fantasztikus VOLUME LASHES/RUSSIAN VOLUME technikával! A külföldön már ismert, fantasztikusan látványos technika új dimenzióját mutatja meg a szempilla hosszabbításnak! Az eredetileg Oroszországból származó metódus 2013-ban már meghódította az USA-t és Európa nagy részét is. 2014-től pedig az országban az elsők között alig néhány szempilla stylistnál elérhető ez az új szolgáltatás!

Innentől viszont lassan le kell vedlenünk azt a szleng szótárba illő magyar kifejezést, hogy az általános 1:1-hez szempilla hosszabbítást a jövőben 3D szempilla hosszabbításnak nevezzük, hiszen valódi neve a CLASSIC LASHES 1D! Lépést tartva a külföldi trendekkel Magyarországon is kezd meghonosodni a maximálisan luxuscikk kategóriába sorolandó, eredeti 3D-4D szempilla hosszabbítás, mely speciálisan (szabad szemmel láthatóan) könnyített súlyú pillákból áll, tapintása selymes hatású, viselése pedig lehelet könnyű.
A fele vagy akár harmadsúlyú pillákból egy természetes pillára a „D”-k számának megfelelő számú műszempilla kerül speciális! technikával applikálásra. Tehát az eredeti 3D szempilla hosszabbításkor a vendég mostantól 3 szál pihekönnyű műszempilla szálat kap egy természetes pillaszálra. 4D szempilla hosszabbításnál pedig tehát 4 szál műszempilla kerül felapplikálásra minden természetes szálra.

A szuper vékony és extra könnyített műszempillákból akár 3-6 szál is felhelyezhető egy szál természetes szempillára egy teljesen új technológiával. Azonban ennek ellenére sem nehezíti el a saját szempillát, hiszen 3-6 darab szempilla szál súlya megegyezik az eddig használt 1-2 műszempilla szál súlyával!!!
Az új pillaszálak vastagsága a jelenleg Magyarországon forgalomban lévő 0.15, -illetve a már kifejezetten divatjamúltnak számító 0.20-as vastagságú- pillák helyett, teret hódítanak a 0.12, 0.10, 0.07, 0.06 vastagságú pillák. Az új technika révén így akár ezres nagyságrendű műszempilla szál is felhelyezésre kerülhet! Légy az elsők között, aki VALÓDI -4D- VOLUMEN SZEMPILLÁT hord! (Ez a leírása a Volume lashes-nak).