Két magabiztos Nő egy helyen

Kevesebb, mint 1 hét és megrendezzük első szolnoki Workshopunkat! Mi már nagyon várjuk, hogy találkozzunk és eltölthessünk Veletek egy szempillás délelőttöt! Tippek szépségről, kényelemről és profizmusról az Aba-Novák Kulturális Központban január 16-án délelőtt 9-től.

A rendezvényen előadóként találkozhattok Vigh Erika, Sminkmesterrel, aki bőrápolási érdekességeket és tanácsokat fog adni. A Lash Gabriel részéről természetesen Évi fog előadást tartani, többek között az otthoni szempillaápolásról, arról, hogy miként lehettek sikeresek a szakmátokban, valamint hiteket és tévhiteket is megoszt majd Veletek. Mindkét előadónktól kérdezhettek az előadás ideje alatt, és privátban is. Szeretnénk, ha ez az esemény interaktív lenne és Rólatok szólna! Ne hagyjátok ki, jelentkezzetek péntekig itt http://lashgabriel.hu/workshop/. Jól teszitek, ha figyelitek Facebook eseményünket is, hiszen ott folyamatosan új információkkal szolgálunk a Workshoppal kapcsolatban!

Természetesen az új évben is feladatunknak érezzük a kiváló szempillaépítők képzését, ezért idén is tartunk oktatásokat. Classic, Haladó, Volume és Color képzéseinkről bővebb információkat weboldalunkon, a Képzések menüpont alatt találtok. Ha ellátogattok Facebook oldalunkra, láthatjátok, hogy készítettünk a közeljövőben esedékes oktatásokról Eseményt, kövessétek azokat is figyelemmel a naprakész információk miatt.

A héten készülünk valami különlegességgel Nektek! Figyeljétek oldalunkat!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com