Miért garantált az egyedi szempilla (1) ?

 

Miért  garantált az egyedi szempilla (1) ?

Miért garantált az egyedi szempilla (1) – ha bármilyen hosszú ideig gondoltál a szempillahosszabbítás megszerzésére, akkor valószínűleg sok kérdés merült fel benned. Ezek között felmerülhet a következő kérdés arról, hogy a szempilla hosszabbítás pontosan hogyan alakítják át a megjelenést. Az új szempilláid úgy fognak kinézni, mint mindenki másnak ? Mennyire lesznek észrevehetőek ? És talán a legfontosabb az egészben: ezek is a megfelelő megoldások a tökéletes szempillaspirálomhoz? Megvannak a szükséges válaszok, és ezek a válaszok mind egy tagadhatatlan igazságra mutatnak: garantáltan egyedi lesz a szempillád.

A szempillahosszabbítások  nem okozhatják, hogy „a tömeg egyikének” tűnj.

Először tegyük ezt egyértelművé : az új építések nem fognak úgy kinézni, mint mindenki más, akit ismersz. Még akkor sem, ha Te és egy barátod pontosan ugyanazokat a szempillaépítőket és ugyanazt az alkalmazási technikát választottátok, akkor is az a tapasztalat, hogy mindannyian mások , feltűnően másnak tűnve. Miért van az, hogy ez ilyen  egyszerű ?

Mindannyian különböző arcvonásokkal és saját egyedi megjelenéssel rendelkezünk. Különböző csontszerkezetek. Más alakú a szem. Nem egyforma szemöldök. Teljesen egyedi természetes szempillák. Stb. És bár a hosszabbítások javíthatják a természetes szempillákat, és a szemed nagyobbá és fényesebbé tehetik, valójában nem képesek megváltoztatni azokat a központi jellemzőket, amelyek miatt azzá válsz, aki vagy. Nem tudják megváltoztatni az arc szerkezetét, a bőrszínt, a szem adottságát, vagy bármely más olyan tulajdonságot, amely megkülönböztet téged a körülötted lévő bármelyik embertől.  Tehát nem – soha nem fog úgy kinézni, mint bárki más a tömegben.

Vagyis, hacsak nincs egy ikertestvéred.ikertestvérről bővebben De ez teljesen külön kérdés. 🙂

De észrevehetőek lesznek?

Végül valóban Te és a szempilla művésze(építő,tervező)  dönti el, hogy mennyire észrevehetőek lesznek a hosszabbításai. Valami drámaian mást keresel ? Ha igen, mond el a szempilla művésznek, és nézzd meg, hogyan válik valósággá. Ha nem, akkor beszéld meg , és válassz valami kicsit visszafogottabbat. Mint megjegyeztük, valóban az következik, amit akarsz, és azon múlik  milyen jól kommunikálod ezeket a vágyakat a technikusoddal.

Nekem megfelelőek?

Ez az utolsó kérdés az, amire senki nem tud válaszolni, csak te. Az a tény, hogy nők milliói alkalmazták a szempillák meghosszabbítását a szépségnövelő rituáléik nélkülözhetetlen részeként. Közülük sokan esküsznek a tökéletes szempillájukra, és nem tudták elképzelni, hogy visszatérjenek korábbi unalmas és inspirálatlan természetes szempillájukra. Végül mégis rólad szól. Szeretnél hosszabb, vastagabb, tökéletesebben ívelt szempillákat – szempillaspirál trükkök vagy egyéb technikák nélkül? Ha igen, akkor az építés  is nagyon jó megoldás lehet.

Amikor úgy döntessz, hogy a szempillahosszabbításokra támaszkodsz, győződjön meg arról, hogy csak az Ország legjobb szempillaépítőit választod  . A Lash Gabriel  szempillaspecialistái rendelkeznek a szükséges műszempillákkal , hogy végre élvezhessétek  azokat a tökéletes szempillákat, amelyeket megérdemeltek. Hívj minket még ma, és örömmel válaszolunk a kérdéseitekre, és a Te kényelmednek megfelelően ütemezzük a tökéletes szempillatervező-találkozót.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com