Mozgalmasan indult az új hónap

Már április első hétvégéje is eseménydúsan telt a Lash Gabrielnél. A hónap első napján Gila Olga Sminkmester tartott különleges sminkoktatást, amit a tanfolyamon résztvevők izgatottan vártak. A tanulók és Olga is egyhangúan azon a véleményen vannak, hogy remek hangulatú és sikeres nap volt.

Az alábbi albumban találhattok pár fotót a Supracolor tanfolyamról.

Még ki sem pihentük a szombat fáradtságait, máris nyakunkba vettük a fővárost, hiszen április 2-án megrendezte az Extra Köröm Magazin éves szakkiállítását. Ahogyan eddig is, most is nagyon színvonalas rendezvényen vehettünk részt. Volt olyan érdeklődő a Lash Gabriel standjánál, aki egészen Szombathelyről utazott fel Budapestre, csak azért, hogy velünk találkozhasson és válthassunk pár szót egymással személyesen is. Nagyon örülünk, hogy ezen rendezvények segítségével közelebb kerülhetünk munkásságunk követőihez, Hozzátok.

Ezen a napon Élő Videó keretin belül mutattuk be GRADATIM nevet viselő projektünket, illetve a Salubritas lámpát is megismerhettétek közelebbről. Ez a videó nagy népszerűségnek örvend azóta is, egyre többen szeretnétek Salubritas tulajdonosok lenni, mi pedig készséggel segítünk és válaszolunk minden felmerülő kérdésre.
GRADATIM – részletfizetési – projektünkről IDE kattintva olvashattok részleteket.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com