VIP KLUB / ONLINE TRÉNING

Mit ad a VIP Klub számotokra?

Miért érdemes online szempillaépítést tanulni? 

Olyan hasznos információkat szerezhetsz, amely egy-egy témát mutat be számodra. Egy tanfolyam nem mindig elegendő a technikai kérdésekre. Egy szempilla építő számára mindig kell a tudás. Online Tréning videó anyagainkat úgy építettük fel, hogy a szempilla stylist  kezdőtől a haladóig, a magasabb technikai és elméleti tudást kapjon. Felfedezheted hiányosságaidat amire az oktatáson nem kaptál választ.

Spórolj pénzt, de a tudás megszerzése is befektetéssel jár. Az információk megszerzése könnyen elérhető, ragadd meg a lehetőséget hogy az Online Tréning előadásokat hasznosítsd is. Hidd el, hogy a versenytársak közül mindig ki kell tűnnöd a tömegből. 

A videókat többször is visszanézheted és alkalmazhatod a szempillaépítő tevékenységed fejlesztésére és a problémák megoldására.

Regisztrálok

Sok pozitív szempontja van ha az online tréninget választod. Az aktuális trendek eredményt hoznak. 

Videó anyagainkból:

  • Szempillaépítő-és hosszabbító stylist anyaghasználat
  • Csipeszek titkai, helyes használat, pozíció, hibás felhasználás
  • Szempilla ragasztó tudásbázis 
  • Előkészítés pontos menete (Step by Step)
  •  A helyes izoláció
  • Pontos fogások tartások, szempilla illesztési tanácsok, trükkök, praktikák

Minden hónapban más és más témával érkezünk. Rengeteg titok amire csak itt derül fény és tanfolyamainkon. Ahhoz, hogy sikeres vállalkozó légy és visszatérő vendégekre szert tegyél, lehetőséged van. Mivel a piacon sok a szempillaépítő ezért fel kell építened a tevékenységedet, folyamatosan megújulni, kitűnni a tömegből ! Legyél hiteles szakember, tanulj és több pénz kerül a zsebedbe.

Lássuk mit is kapsz ha VIP KLUBTAG vagy

INGYENES részvétel minden egyes Műszempillaépítő-és hosszabbító Szemináriumon
-Ha nem vagy klubtag, akkor a Szemináriumok alkalmanként 25.000 Ft, azonban ha része vagy klubunknak díjmentesen rész vehetsz rajta.-Ha a Klub tagja vagy, de valamilyen okból kifolyólag nem tudsz részt venni Szemináriumokon, videóanyag formájában megkapod-Előreláthatólag 2 havonta lesz megrendezve. Ennek egy éves költsége 150.000 Ft lenne ,ha nem vagy Klubtag.

Szakmai Élővideók a facebook zárt csoportjában, olyan témával amelyek csak tanfolyamainkon,továbbképzéseinken tanulhatók meg.

Kedvezmény minden egyes vásárlásnál. Mindenki saját kuponkódot kap.
– 5% 10% 15%
-Lash Gabriel Webshopjában

Előre elkészített videóanyagok.
-Ezekből a videókból tudsz tanulni,illetve képezni magad,anélkül,hogy eljönnél továbbképzéseink egyikére. Melyeknek díja átlagosan 100.000 lenne. Te ezt INGYEN MEGKAPOD HA KLUBTAG VAGY!-Egy hónapban 3 – 6  videó.-Plusz megkapod a Szemináriumok és a Pillatábor videóanyagait visszamenőlegesen is.

Regisztrálok

INGYENES részvétel a 2020-ban megrendezésre kerülő III. Pillatáborban amely 4 napos.
-Ha nem vagy klubtag, akkor a Pillatábor 159.000 Ft. Klubtagként azonban INGYEN eljöhetsz,csak az étkezést és szállást kell állnod,melynek díja 4 napra körülbelül 30.000 Ft.-Minden év Májusában megrendezzük.-Fontos,hogy ez a kedvezményed éljen,legalább 10 hónapig a klubban kell legyél,vagy a lentiekben látható egy éves bérleti díj megvásárlása esetén azonnal biztosítva lesz a helyed a Táborban.

Csoport,Fórum
– Egy zárt csoport tagja lehetsz,ahol a többi szakemberrel különböző témákat beszélhettek meg a szakmai és üzleti életről. Egy jó hír! Szakmai és üzleti mentorok ugyanúgy részesei ennek a Fórumnak. Havi rendszerességgel osztanak meg veletek információkat! Lehet tőlük kérdezni is!

Személyes Konzultáció
-Végül csak Neked személyre szabott konzultáció: (Ennek plusz díja a választott szolgáltatástól függ, grátisz lehetőség a konzultáció. )
-SZAKMAI, Szempillaépítés-és hosszabbítás ( Egyéni online képzés Gábriel Éva vezető oktatónkkal. ) 
-ÜZLETI ( üzleti terv kialakítása, egyéni logó tervezése, oldal kialakítás, poszt ötletek megtervezése,)

-MARKETING 

(Facebook,Instagram,hirdetésekkialakítása, egyedi konstrukciók, árlista, szalonetikett, nyilatkozatok, vendégkezelés, vevőszerzés)

-SAJÁT WEBOLDAL készítése- (Vállalunk egyedi pillás weboldalak készítését, kezelését. ) 
Abban az az esetben ,ha nem vagy tag összesen 401.000 Ft-ba kerülne Neked, tagként ez mindössze 66.000 Ft-ba kerül,ami havi lebontásban 5500 Ft-ot jelent.
BÉRLETEK:
Havi bérlet: 5.500 Ft 5% vásárlási kedvezmény (minden vásárlásnál)
Éves bérlet: 66.000 Ft 15% vásárlási kedvezmény (minden vásárlásnál) plusz azonnali INGYENES részvételt biztosít a megrendezésre kerülő 2020-as III. Pillatáborba amely 4 napos.

A Klubtagságról Hiteles Tanúsítványt kapsz és a Klubban végzett Tanfolyamok,Továbbképzésekről Hitelesítő Oklevelet.

A kulcs a te kezedben, légy ura az idődnek,  tartsd tiszteletben munkásságodat.