100%-os pénz-visszafizetési garanciát vállalunk minden képzésünkre!

Bővítenéd vállalkozásod? Szeretnéd megismerni a legújabb pillás technikákat?

Több lépcsőfokos rendszerben fejlesztheted tudásod és jól jövedelmező vállalkozást hozhatsz létre.

2009-ben- a kezdetekkor – kezdtem el foglalkozni a szempillaépítés csodájával, oktatásaimon felkészítelek, hogy a legjobbak közé tartozhass. Alapanyagok mellett a siker az applikációs technikán múlik.

Mind azt a tudást, amit én tudok, átadom Neked! Te választod ki a helyet és a technikát, amelyet meg szeretnél tanulni.

Rólunk - képzéseinkről és Éviről - mondták

„Szerettem volna a legjobb oktatótól elsajátítani a képzést. Élménnyel teli napok voltak, mert sokat tanultam és jól éreztem magam. Bár, még van mit tanulnom, hogy minél jobb legyek és majd tudjak szalonban dolgozni. Szeretném folytatni a Haladó Stylist képzéssel, hogy szebb és dúsabb pillákat tudjak készíteni.”

Samu Dalma

„Először facebook oldalatokon figyeltem fel rátok, utána pedig ismerősöm vett részt a képzéseteken, ő is ajánlott titeket:)
Jó volt a hangulat is és az oktatás is. A helyes csipesztartás és pontos egyenes illesztéssel gazdagíthattam tudásom. Kipróbálhattam a ragasztót, a szempilla megmosását!!
Kibővíthetem a kozmetikai szolgáltatásom így már a szempilla hosszabbítással.
Ha már teljesen elsajátítottam a gyakorlás során az 1D-t, a 2D technikát tűztem ki célomul nálatok, de szeretném majd VIP ként !!

Markovics Ildikó

„VIP képzésen vettem részt és egyáltalán nem bántam meg, sőt ha lehet akkor a következő képzést is így szeretném, ha van rá lehetőség persze. Hiszen ez idő alatt csak veled foglalkozik, figyeli minden mozdulatodat, ha valamit rosszul csinálsz, ott van melletted és egyből segít. Bátran ajánlom mindenkinek a VIP képzést, hiszen itt csakis rád figyel az oktató, ami nagyon fontos, ha a lehető legjobbat szeretnéd kihozni magadból! Úgy gondolom, ha az a célod, hogy a lehető leggyorsabban és kiválóan elsajátítsd ezt a szakmát akkor a VIP képzést célszerű választani!
Úgy vélem, és ki is jelenthetem, hogy mindent megtanultam ami a legfontosabb a szempilla építésénél, és ez profi oktató nélkül nem sikerült volna, hiszen a profizmusa nélkül nem ment volna ilyen jól és gyorsan a tanulás! Magabiztosan merem elkezdeni ezt a szakmát és ez Évi nélkül nem sikerült volna! Köszönöm! Természetesen tervezem a további részvételt, már alig várom! :)”

Lajos Kitti