VIP CLUB/Online

Tréning

Spórolj pénzt, de a tudás megszerzése is befektetéssel jár. Az információk megszerzése könnyen elérhető, ragadd meg a lehetőséget hogy az Online Tréning előadásokat hasznosítsd is. Hidd el, hogy a versenytársak közül mindig ki kell tűnnöd a tömegből.

A videókat többször is visszanézheted és alkalmazhatod a szempillaépítő tevékenységed fejlesztésére és a problémák megoldására.

5/5

Miért érdemes online szempillaépítést tanulni?

Olyan hasznos információkat szerezhetsz, amely egy-egy témát mutat be számodra. Egy tanfolyam nem mindig elegendő a technikai kérdésekre. Egy szempilla építő számára mindig kell a tudás.

Online Tréning videó anyagainkat úgy építettük fel, hogy a szempilla stylist  kezdőtől a haladóig, a magasabb technikai és elméleti tudást kapjon. Felfedezheted hiányosságaidat amire az oktatáson nem kaptál választ.

0 +
Perc videó anyag
0 +
Elégedett tag

Mit mondanak azok a tagok akik részesei a Clubnak?

„Nagyon sokat lehet tanulni a videókból, tökéletesen van elkészítve 😊. ” L.K.

„Azért választottam az éves bérletet, mert ingyen résztvehetek a pillatáborban és mindig is szerettem volna részese lenni egy ilyen pillás közösségnek. A videók úgy vannak elkészítve, mintha én is ott lennék közben és ez nagy előny számomra. Rengeteg hibát tudtam kiküszöböli, például ilyen volt a helyes csipesztartás. ” Sz. T.

„Sok Facebook csoportban bent vagyok, inkább csendes megfigyelőként vagyok jelen mindenhol.. Pontosan ezért jó számomra a VIP KLUB mivel nem kötelező a vélemény nyilvánítás,  de közben  minden hónapban új videókat láthatok amiből rengeteget tanulok, nem csak a szempillaépítésről, hanem egy vállalkozás beindításáról és az életről is.  És nem utolsó szempont, sokszor jókat szoktam nevetni a vicceken amit Évi mond és ahogy előadja. Köszönöm!!” K.J

Személyes konzultáció

Csak Neked személyre szabott konzultáció: (Ennek plusz díja a választott szolgáltatástól függ, grátisz lehetőség a konzultáció. )
-SZAKMAI, Szempillaépítés-és hosszabbítás ( Egyéni online képzés Gábriel Éva vezető oktatónkkal. ) 
-ÜZLETI ( üzleti terv kialakítása, egyéni logó tervezése, oldal kialakítás, poszt ötletek megtervezése,)

Ingyenes részvétel a III. Pillatáborba.

Fontos,hogy ez a kedvezményed éljen,legalább 10 hónapig a klubban kell legyél,vagy éves bérleti díj megvásárlása esetén azonnal biztosítva lesz a helyed a Táborban.

Galéria

  • Szempillaépítő-és hosszabbító stylist anyaghasználat
  • Csipeszek titkai, helyes használat, pozíció, hibás felhasználás
  • Szempilla ragasztó tudásbázis 
  • Előkészítés pontos menete (Step by Step)
  •  A helyes izoláció
  • Pontos fogások tartások, szempilla illesztési tanácsok, trükkök, praktikák

Minden hónapban más és más témával érkezünk. Rengeteg titok amire csak itt derül fény és tanfolyamainkon

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com