Valami készülődik – 2. levél:)

Az első levélben sok-sok kérdést tettem fel ami gondolkodóba is ejtett többeteket. Jöttek is e-mailek különböző válaszokkal. Ezeket nagyon köszönöm!
Legtöbben a szemgyulladást írták! Igen a szemgyulladás az, amit ha kiküszöbölünk akkor megoldódik  a biztonságos viselet.
Szempilla Stylistok figyelmébe ajànlom a lehetősèget amivel az előkèszítést, a megfelelő tapadàst a saját szempillára olyan környezetbe teheted.
Így biztonsàgosan nekifoghatsz a munkànak, nem kell attól rettegned, hogy nem megfelelően vègezted el azt a folyamatot. A munkànk első szàmú alaplèpèse a pilla, a szemkörnyèk (homlok, halànték, szem alatti rèsz, alsó pillàk) tökéletes letakarítàsa. Zsír, olaj, szemfestèk, hám, por, arckrèm, szemrànckrém, kozmetikumok, lerakódások, elhalt hámsejtek eltàvolítàsa, megfelelő mélytisztítàssal.

Ezek mind a szempillàink tövében megtapadnak, réteget képezve a szemhéj felszínén, ami akár a szemhéjgyulladàst is előidézhet!
Szemhéjszéli gyulladás blepharitis a pillaszőrök és azoknak a környezetében alakul ki.
Elülső szemhéjszéli gyulladás a szemhèj külső bőr felöli oldalát érinti.
Szempillákhoz csatlakozó mirigyeket (Meibom) csövét elzárja a kialakult gyulladás.
higenia_szempilla
Emiatt pirosodik a szemhéjszél, korpázóan hámlik, duzzadhat, fehér váladékozás ami be is száradhat.
higenia_lashgabriel
Szempillaviselők figyelmébe ajánlom azt a lehetőséget, amivel könnyebbé tehetjük a sminklemosást és higiénikusabban tudjuk kezelni csodás szempillasorunkat.
Azzal, hogy a szempilláinkat nem mossuk meg még jobban gyengíthetjük műszempillánk tartósságát, hiszen a lerakódások , olajos termékek gyengíthetik a ragasztó kötési állapotát, jobban ki van téve a szempillasor az idő előtti lehulláshoz.

Ezek után jönek a jogos kérdések:

  • Elkerülhető a szemgyulladás, vagy ez a pilla viselet velejárója?
  • Hogyan és mivel ápoljuk a pillákat?
  • Milyen időközönként kell ápolni szempilláinkat?

 
Sorolhatnám még tovább a kérdéseket amiket kapok, de van egy kérdés amit mindenki feltesz kivétel nélkül:

MIVEL ÁPOLJAM A SZEMPILLÁM? 

Kíváncsi vagy megoldásunkra?
Akkor figyeld a következő levelünket…

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com