Interjú a győztessel, Toldi Annával!

Rövid interjú Toldi Annával, miután megnyerte a 2015 Budapest Open Szempillacsatát!

2_toldi_anna

Lehettél volna esetleg műkörmös, fodrász, de miért éppen a szempillázást választottad?

Kozmetikus szakmát végeztem, melyet szerettem volna kiegészíteni a szempillaépítéssel. A kozmetikában is nagyon fontosnak tartom, hogy önbizalmat adjak  a vendégeimnek megszépítsem őket. Egy igényes, szép szempillasor pedig megkoronázása az ápolt bőrnek.

Mi az, ami miatt a vendégeid Téged választanak?

A szépészeti szakmákban elengedhetetlen, hogy folyamatosan képezzük magunkat. Mindig böngészem az újdonságokat, tanfolyamokat, nap, mint nap rengeteg pillás képet nézek meg, ezzel is ötleteket merítve. Minden vendégem egyénisége más- és más, mindig arra törekszem, hogy „egyénre szabjam” a szempillasort. Szeretem mindenki szemformájához, arcához, karakteréhez megtalálni a tökéletes ívet és hosszúságot.

Hajlamos vagy kompromisszumokra a munkádban?

Az új vendégeimet mindig megkérdezem az első alkalommal, hogy milyen pillát képzeltek el maguknak, ezután én is elmondom a javaslatomat, de szeretem, amikor bíznak bennem, elfogadják a tanácsaimat.

Milyen érzés volt, amikor a nevedet mondták, hogy nyertél?

A verseny előtt már hetekkel álmodoztam, hogy milyen jó lenne, ha ott állhatnék a dobogón. Nagyon sokszor erre gondoltam, elképzeltem, hogy ott lehetek a színpadon, de aztán próbáltam nem bele élni magam, de folyamatosan a pozitív gondolatokra törekedtem. Amikor kimondták a nevem szinte fel sem fogtam, hogy én nyertem, remegett a lábam, ahogy pedig lejöttem a színpadról elkezdtek folyni a könnyeim, nem is tudtam elhinni, hogy én lettem az első. Nagyon- nagyon boldog voltam.

Mit adott Neked az első hely?

Eddig is imádtam minden percét a munkámnak, de úgy érzem, hogy most lendületet kaptam, magabiztosabbnak érzem magam, sok kérdésre megkaptam a választ, megerősödtem bizonyos dolgokban. Soha nem voltam egy versenyzős típus, de örülök, hogy megmérettettem magam, leküzdhettem a félelmemet.

Milyen céljaid vannak a verseny után?

Szeretném még tökéletesebbre fejleszteni a tudásomat.

Van mestered vagy autodirekt módon tanultad a szakma fortélyait?

Természetesen van mesterem, Gábriel Évának hívják, a kezdetektől Ő tanított, nagyon sokat segített nekem az első szettem építésétől egészen mostanáig. Rengeteget tanultam tőle, ellátott mindenféle hasznos tanáccsal. Mindig kikértem a véleményét, a kritikára is ugyanannyira kíváncsi voltam, tudtam, hogy ez mind építő jelleggel van. Nekem nagyon sokat jelentett, hogy bármilyen kérdés merült fel bennem, Évi mindig segített nekem. Ő emberileg és szakmailag is a dobogó legfelső fokán áll.

Meglehet kérdezni, hogy milyen termékeket használtál a munkádhoz a versenyen, ha ez nem szakmai titok?

A Lash Gabriel professzionális termékeit használtam a versenyen, és használom a mindennapokban. Számomra elengedhetetlen a tökéletes minőség, melyet maximálisan megtaláltam a Lash Gabriel termékeiben. Az egyik kedvencem a smink- és szempilla lemosó hab, mellyel nagyon szépen le lehet tisztítani a smink maradványokat, különböző szennyeződéseket. Imádom a habos állagát, sokkal jobban tisztít, mint egy folyékony sminklemosó. E mellet még fertőtlenít is, ami egy hatalmas pozitívum. Nagyon fontos a higiénia. A minden napos szemhéjtisztítás elkerülhetetlen, ezzel a samponnal ez egy élmény. Imádom a habokat és az illatát

A másik kedvencem a ragasztó. Rettentő fontos, hogy tartós legyen egy ragasztó, nagyon rövid időn belül megkössön, ezáltal nem ragadnak össze a szálak, és hiper gyorsan tudok haladni. A volume pillánál van még egy nagyon fontos dolog, mégpedig, hogy tökéletes tincseket tudjak alkotni. A versenyen is természetesen Lash Gabriel ragasztót használtam, amellyel élmény volt dolgozni. Egy másodperc alatt megkötött, a tincsek nem mozdultak sehova, összetapadásnak nyoma se volt. Minden percem kivolt számolva, szuperül tudtam haladni vele.

LashGabriel Matrix

Köszönjük az interjút!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com