A Budapest Open Europe Cup Szempillacsata margójára:)

Sokat gondolkodtam, mikor is éri el az ember szakmája csúcsát.

Megvan mindene például anyagilag? Van-e elég ügyfele, akik visszajárnak hozzá? Bizonyára ezek is sokat jelentenek, de van egy rész amikor nem pénz számít. Nem az, hogy mennyire dagad a pénztárcád. A pénz nem minden.
lashgabriel zsurizes

Ezt egyre jobban éreztem, mikor is felkérést kaptam a Budapest Open Europe Cup Szempillacsata elnevezésű versenyére zsűrinek. Azt gondolom ez a munkám egyik legmagasabb elismerése, mikor a “SZAKMA” -így csupa nagybetűvel- felkér, hogy saját látásmóddal, véleménnyel segítsem a pillás szakmában az új profi szakemberek kinevelését.

lashgabriel zsurizes

Ebben pedig a legnagyobb nyertes az ügyfél. Mert a pénzéért a legjobbat, legjobbakat fogja kapni. Ezek a versenyek pedig hosszútávon a fejlődést, a szakmai színvonal emelkedését biztosítják.

Köszönöm, hogy a magyarországi szakma rám gondolt, hogy legyek egy a zsűriből, kinek fontos a véleménye! Gratulálok  a MOSZI-nak a verseny helyszínéért és a Lash&Lashesnak a felkérést, szervezést. A verseny tiszta és kifogástalan volt.
Gratulálok a résztvevőknek akik két kategóriában mėrettették meg magukat. Classic 1D kategóriàban és Volume 3-5D kategóriában!

lashgabriel zsurizes

Bízom benne, hogy ez a verseny hagyományt teremt és elismerés lesz a későbbiekben a versenyzőknek megmérettetni magukat ezen a rendezvényen!
Szurkolok a folytatásnak!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com