Az elmúlt hétvége mozgalmasan telt a LashGabrielnél:) Lash Day

lash#day#lash#gabriel#bisnis#

Az elmúlt hétvége mozgalmasan telt a LashGabrielnél:).
Lázasan készülődtünk szakmai napunkra és már úton voltak az új termékeink, melyek igencsak meg fogják könnyíteni a szempillaépítők munkáját. De ne rohanjunk előre…
A szakmai nap mindig kihívás, hiszen a tanulni vágyók újat, jobbat szeretnének, amit be tudnak építeni a munkájukba. A „szakmán” kívül viszont fontosnak tartjuk, hogy ne csak „száraz” anyagot adjunk át, hanem sok-sok gyakorlati útmutatóval is szemléltessük az elhangzottakat. Hisszük, hogy az elmélet gyakorlati bemutatãs nélkül kevest ér!
Az idén volt az első nap, hogy bővítettük a „tananyagot” egy olyan külső előadóval, akinek nem sok „köze” van a szempillás szakmához, viszont az az információ amit át tud adni nélkülözhetetlen egy vállakozás kezdete lépéseiben.
A meglepetés előadónk Németh Antal volt (egyébként a LashGabriel marketingese), aki 1,5 órás előadásában nagyon sok hasznos információt tudott átadni a résztvevőknek (tisztesség, becsület, önértékelés, célok, facebook, weboldal).
A nap további részében belevettük magunkat a gyakorlati megvalósításba.

Szempilla építési formákat terveztünk és rajzoltunk. Megtanultuk, hogyan kell dönteni a megfelelő építési formáról! Íveket kombináltunk egy szetten belül, kielemeztük a természetes látvány formaiságát a sűrűbb látvány mivoltát.

A nap végére mindenki kellemesen elfáradt (tudjátok ez a pozitív fáradság:)). A lányok visszajelzése alapján sokat tanultak, hasznos volt eljönni és befektetni magunkba a tudásba. A magunkba fektetett tudást senki nem tudja elvenni!

Ennek a tanfolyamnak bizton meg lesz az eredménye, ami lányok munkájában és elégedett vendégein is látszani fog.

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com