Hungarian Lash Style Competition 2016 szempillaépítő nemzetközi bajnokság.

Örülök és büszke vagyok!
Az alábbi sorok magyarázatot is adnak, hogy miért:).
2016. április 17.-én rendezték meg a Körmös nagydíj keretein belül a Hungarian Lash Style Competition 2016 szempillaépítő nemzetközi bajnokságot. Ez volt az első alkalom, hogy a verseny kiegészült a idén ez volt szempillaépítés versenyszámmal. Ebből is jól látszik, hogy a szépségipar egyes részei igencsak összeterzon. Ez pedig jó, hiszen ez mutatja azt – amit Mi mindig is hangoztattunk -, hogy a vendéget „egyben” kell kezelni a szakembereknek, legyen az körmös, fodrász, sminkes… Ezzen szemlélettel csak az ügyfél nyerhet! Azt gondolom, hogy a vendégeink elégedettsége a legfontosabb.
Elöljáróban…
Nehéz szavakat találni, mert a szervezők, élükön Póra Bernát-tal az Extraköröm magazintól, hogy is mondjam „nagyon oda tették magukat”! Ez már a verseny helyszínéül választott Corinthia Hotel is mutatta, mint Budapest egyik legcsodálatosabb szállodája.
Nagyon örültem mikor Bernát megkeresett, hogy a zsűriben foglalhassam el a helyem:). Azt gondolom egy ilyen felkérés egyben magasfokú szakmai elismerés is, aminek mindig a legjobb felkészültségemmel kívánok eleget tenni!
A versenyről…
Két kategóriában összesen 25 versenyző indult, akik Classic 1D-ben és Volume 4-6D-ben versenyeztek.
Tanulságos volt zsűrizni és boldoggá tett a sok versenyző látványa. Szívem mélyén nagyon izgultam velük együtt.
Mindig azt mondom, hogy aki már odaáig eljut, hogy mer jelentkezik egy versenyre az már nagyon sokat tett önmagáért, a szakmáért!
Mindkét kategóriában születtek csodálatos munkák! Voltak azonban hiányosságok is, de ezek orvosolhatóak, hiszen mint már említettem, aki mer az nyer! Ezért is kell nevezni ezekre a versenyekre, mert csak itt kaphatnak igazán jó építő visszajelzést az indulók.
Hiszem, hogy a tanulni akarás visz előrébb. Csak így lehet fejlődni. Ezt pedig a vendégek meghálálják, visszajönnek és tovább ajánlják a jó szakembereket!
Az én ajtóm nyitott a versenyfelkészítéssel és elemzésével kapcsolatban is. Használjátok ki!
Mint támogató…
Egy külön standdal vettünk részt a versenyen. Itt lehetőségünk volt megmutatni saját fejlesztésű termékeinket, melyek már most kivívták a szakma elismerését! Nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült olyan termékeket előállítanunk, melyek a legmagasabb színvonalat képviselik a pillás szakmában.
Itt került bemutatásra e legújabb fejlesztésünk, mely nagy segítségére lesz a pillás szakembereknek és egyedül álló szabadalom a piacon. Ez ….. lámpa. Erről bővebben weboldalunkon tájékozódhatok április 21-től.
Köszönjük a sok elismerő visszajelzést és hogy ennyien a LashGabriel termékeit választottátok, választjátok mindennapi munkátokhoz.
Mi pedig folyamatoson fejlesztjük azokat a termékeket, eszközötöket, amelyekkel jobbá, gyorsabbá, produktívabbá tehetitek munkátokat. Figyeljétek felületeinket (Facebook) (https://twitter.com/LashGabriel) (weboldal)
Zárszó…
Szívből GRATULÁLOK az indulóknak, dobogósoknak, helyezetteknek. Kívánom, hogy hozza meg számotokra a továbblépés minden lehetőségét!
Köszönöm az Extraköröm magazinnak a felkérést (Póra Bernát) és szervezői csapatának, a tiszta versenyszellemű megmérettetés segítőinek a verseny lebonyolítását!!!
Gábriel Éva – LashGabriel

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com