I LOVE LASHES

Megérkezett új termékünk!  I LOVE LASHES
Kényeztesd magad új levendulás szappan-különlegességünkkel! Ha kipróbálod, nem fogsz tudni ellenállni neki!
Váljon a fürdőzés egy relaxáló és felüdítő rituálévá számodra, egy pillanat, amikor a hosszú nap után hazaérsz, készítesz egy fürdőt, majd elmerülsz a kellemesen meleg vízben és előveszed a levendulás szappanod, hogy kényeztesd bőröd és élvezd a levendula nyugtató illatát…

Anyaga 99%-ban természetes összetevőket tartalmaz.
Növényi alapú.
Glicerinben gazdag.
Jó hidratáló, kellemes bőrérzetet biztosít.
Kiváló habzású.
Nem tartalmaz felületaktív anyagokat vagy propilénglikolt.
Parabénmentes.
Nem tartalmaz szulfátokat.
A szappanon látható grafika lézertechnikával készített egyedi kép, mely nem tartalmaz nyomdai festékanyagot. A szappan belsejében található a minta, ami idővel, a használattal együtt kopik a szappannal.
Illata 100% tisztaságú természetes levendula illóolaj.



A levendula az egyik legsokoldalúbban használt gyógynövény, hiszen az illatosításon kívül számos gyógyászai felhasználása is ismert.
A levendula illóolaj fürdőzés közben bizonyítottan jó hatást gyakorol a szervezetre izomfájdalom esetén, pattanások ellen antibakteriális hatása bizonyul előnyösnek, kisebb égések, sebek és vágások, fülfájás, ekcéma, fáradtság, láz, szédülés, rosszullét, szívremegés, fejfájás, álmatlanság ellen használ, hosszú utazás után segít ellazulni, a menstruációs görcsöket enyhíti, rühesség, övsömör, orrmelléküreg-gyulladás, stressz, szorongás, leégés ellen is bevethető!
Próbáld ki, és nem fogsz csalódni!   Katt ide >>>   Megrendelem

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com