VIP oktatás Békéscsabán? Igen!

Sokat gondolkodtunk oktatásunk fejlesztésén, de az „élet” ebben is segített. Egyre nagyobb lett az igény a személyes, pontosabban fogalmazva, azon személyes oktatásokra, ahol csak Évi és a tanuló van jelen.

A békéscsabai oktatások az utóbbi időben már így történtek.
Miért jó a VIP oktatás?
Mert ezen az oktatáson a TELJES figyelem csak RÁD koncentrálódik! Minden mozdulatod kontroll alatt van és ha kell azonnal ki lesz javítva, hogy a lehető legjobb technikát sajátítsd el.
A tanfolyam MÁSFÉL napja alatt a Te tempódban haladunk, így biztosan nem maradsz le, vagy gyorsabban tanulhatsz. Rajtad múlik:).
Ezért új oktatásként bevezettük a VIP oktatást melyre az alábbi linken tudsz jelentkezni:
Kérlek olvasd el Ficsor Erika véleményét, aki már részt vett VIP képzésünkön:”Egész úton hazafele kavargott az a rengeteg új információ, technika, rossz kéztartás helyett mikre figyelni… Az új anyagok, praktikák, amiket mind-mind megmutattál nekem.
Évi rettenetesen hálás vagyok!!! Szavakba nem tudom egyelőre belefoglalni, talán már túl fáradt is vagyok hozzá.. 🙂 A mai kemény nap után, de nem tudtam lefeküdni anélkül, hogy írtam volna Nektek!
Köszönöm a türelmet hozzám amit felém tanúsítottál valamint, hogy megmutattad mire figyeljek, rávilágítottál mik a hibáim.. és hogyan alkothatok Én is gyönyörű pilla sorokat!
Remélem, a jövőben rá tudok szolgálni arra, hogy te is ugyanolyan büszkén mondd, hogy Nálad tanultam, mint amennyire Én most büszke vagyok arra, hogy ilyen TANÍTÓM van!!!!”
Üdvözletem az EGÉSZ Lash Gabriel Csapatának!
Jó éjt!
Erika
pilla pont
Jelentkezz még ma VIP képzésünkre:
http://lashgabriel.hu/kepzes-egyeni/
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com