Hogyan tudtam megnyerni a szempilla építő versenyt? Elárulom!

Kónya-Rubos Viven vagyok és megosztom most veletek, miként sikerült elhoznom az első díjat a Hungaryan Lash Style versenyről!
Először is azt szeretném elmondani, hogy nagyon örülök annak, hogy Évivel kapcsolatba kerültem. Egy szakmai csoportban a Lash Gabriel ragasztóról kérdeztem, hogy valakinek van e tapasztalata. Ekkor Évi felajánlotta, hogy keressem fel és beszéljünk a termékről. Meg is rendeltem már aznap, azóta pedig folyamatos az átállás. 
A versenyre nagyon sokat gyakoroltam, gyártottam a „versenypillákat” a vendégeknek. Évinek folyamatosan küldtem, beszéltük mi a hiba, min változtassak. A gyakorlás mellett motiváltam magam, elképzeltem, milyen a dobogóra állni. Álmodoztam a nyereményről. Szerintem nagyon fontos, hogy rendben legyünk saját magunkkal, ha van egy célunk akkor pláne. 
Aznap, amikor utaztunk egész úton azt mondogattam, hogy nyerni fogunk, valamelyik helyet elhozzuk. Egyrészt rengeteg munkám van benne, másrészt nem hozhatok szégyent Évire, mégis milyen tanítványa lennék.
Amikor bementünk a terembe, akkor kissé megingott az önbizalmam, láttam milyen sok magabiztos szempilla stylist van körülöttem, de leültem a magam kis világába és kizártam mindent. Az első 10-15 percben nagyon remegett a kezem, féltem, hogy elrontom a pillák applikálását, így még inkább feszült lettem. Szerencsére a modellem a barátom és lecsillapított, hogy nem ezért jöttünk, hogy elrontsam.
vivien
Elkészültünk a munkával, jött a zsűrizés, eredményhirdetés. A többiek munkáját nem néztem meg, mert ilyenkor kishitű az ember, így szerettem volna elkerülni a további stressz helyzetet.
Elkezdődött az eredmény hirdetés, mondták a 3. helyet, jött a 2. és lemondtam a továbbiakról. Mondtam Szandinak a modellemnek, hogy na mi voltunk a 4. helyezett. Aztán meghallottam  a nevem, Szandi örül tapsol, én pedig ültem továbbra is a helyemen. De rájöttem, hogy ez én vagyok engem hívnak és induljak. Ránéztem Évire és láttam az örömét, ez annyira jó érzés volt.
Eltelt néhány óra mire felfogtam, útközben legszívesebben mutogattam volna mindenkinek mit vittem végbe.
A versenyen csak a Lash Gabriel termékeit használom, és a további szalon munkában is ezeket fogom. A vendégeim is nagyon szeretik, pihe puha pilláikat extra tartóssággal.
vivien_verseny
A jövőben a szempilla van a középpontban. Műkörmösként kezdtem, jelenleg is foglalkozom ezzel, de már nem fogadok új vendégeket, kizárólag, ha szempilla építésről van szó. Szeretnék kifejezetten csak ezzel foglalkozni. Az élet folyamatos tanulás, én pedig szeretek tanulni. Terveimben van, hogy egyszer a saját tudásom adjam át másnak és járuljak hozzá más munkásságához, hisz mindig jó adni. Ez az út még hosszú, de idővel minden elénk tárul.
Örülök, hogy a befektettem a termékekbe, mert csak profi termékekkel lehet elérni azt az eredményt ami győzelmet adja!

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com