Évi véleménye a versenyekről és a zsűrizésről

Extra Köröm Magazin szervezésében idén ősszel is megrendezésre került a Hungarian Lash Style szempilla verseny, melyre újból méltónak találtak , hogy a zsűriben foglaljam el a helyem.
Szakmai pontozási értékeléseim bizonyították a tiszta verseny lefolyását. A felkérésnek eleget téve vállaltam az amúgy igazán nagy munkát a zsűrizést.
Zsűrizni nagyon nehéz feladat, minden kategória kritériumának megfelelően, makulátlan elvárással a versenyzők, a szervezők és mindenki felé.
Idén 4 kategória lett hirdetve a versenyzők számára, amely még jobban teret ad az amúgy is innovatívan fejlődő szempillaépítők számára.
Hiszem, hogy versenyezni jó dolog, mert az inspiráció magunk felé a mindennapokban és mindennapokra csakis előrébbjutást eredményez.
Magam részéről többen kerestek meg, hogy a felkészítő tanáruk legyek, ebből volt aki el sem indult a versenyen.
Nehéz ez .De csak az kerülhet a legjobbak közé aki hisz is magában.
Szakmai tudásom mindenképp átadtam, a szellemi erőt melyet magamban is érzek, igyekszem a tanulóknak is belecsempészni a lelkükbe ami nem más, mint a saját magad önindító kulcsa!
Jelenleg is ez a mottóm, kulcs a Te kezedben.

Mert bármi lehetséges, ha igazán szeretnél valamit.

Ezen a versenyen két tanulóm is sikeresen végzett. Kónya -Rubos Vivien, Classic Kategóriában ért el első helyezést!
Art Color Team versenyszámban ahol az adott téma az ősz megjelenítése volt színes szempillasor megalkotásával Toldi Anna ért el 3.helyezést.
Mivel csapatversenyről beszélünk ezért a sminket, a desinget, az art megjelenítéséért Bukor Ágnes volt a felelős. Ketten egészítették ki egymást . A békés megyei lányok tudnak vmit?(Mindketten Gyulaiak)
Hogyan érzem magam a verseny után?

Köszönet a zsűritársaimnak Máté Ágnesnek, Karmacsi Marynek, Gila Olgának. Szakmai tudásukat elismerem, boldog vagyok, hogy velük dolgozhattam.
Zsűritagként a követelmény a pontozólapnak megfelelő lojális értékelés. Az adott kategória szempont szerinti technikai pontos és szabályoknak megfelelő értékelés. Felvállalva azt, hogy a verseny után az indulók szabadon kérdezhettek a pontozás minőségéről.
Sokan éltek a lehetőséggel, sokan abszolút nem. Pedig ebből is lehet tanulni!
Minden technika más-és más ezen a versenyen 4kategória volt:Classic Style, 2D Volume,3-4D Volume, és Art Color Team.
Minden kategória értékelése maximálisan a szakmai elvárások szerint lett eldöntve.
Tehát úgy érzem azok nyertek és lettek helyezettek, akik felettébb bátran és összeszedetten elvégezték az adott feladatot a versenyláz közepette.

unnamed

Mit kívánok a tanulóknak? Érdemes versenyezni?

-Nagyon is igen, mert egyszerű . Kipróbálod magad. Akkor is ha nem érsz el helyezést.
A mindennapi szalonmunkádat megerősíti, találkozol szempillaépítőkkel akikkel lehet beszélgetni, minden új mondat és találkozás valamivel előrébb visz.
Ha meg még sikeresen a dobogóra is kerülsz akkor az érzés elképesztően bámulatos!
Egy versenyre fel kell készülni, dolgozni, gyakorolni, építeni, újraépíteni, tervezni, pontosítani, formálni, technikázni. Fáradságos küzdelem, de magadért csinálod.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com