Workshop beszámoló tőlünk, tőletek

Tavaly év végén vetettük bele magunkat a Workshop szervezésbe. Hosszú órákat töltöttünk a program kitalálásával, a helyszínkereséssel, a kozmetikus előadó megtalálásával. A cél az volt, hogy a lehető leghasznosabb információkat tudjuk átadni nektek.

A hideg és a hó sem szegte kedvünket és hétfőn – mikor a legtöbb ember még csak a másik oldalára fordult az ágyban – beültünk az autóba és elutaztunk Szolnokra. Az Aba-Novák Kulturális Központ megfelelő helyszínnek bizonyult, modern környezet, barátságos légkör fogadott minket.

Az előadást Évi kezdte. Elmesélte, hogyan alakult ki a Lash Gabriel brand, hogy mit kell tenni azért, hogy sikeres vállakozást működtethessetek, hangsúlyozta a szempillatisztítás fontosságát, illetve a programelőzetesben kiírt témák mindegyikéről beszélt, tájékoztatott.

Vigh Erika kozmetikus előadása, mondanivalója is figyelő fülekre talált. Többek között elmondta, hogy mennyire fontos a megfelelő bőrápolás, valamint, hogy az sem mindegy, hogy milyen szérumokat, krémeket kenünk az arcunkra.

Úgy érezzük, hogy nagyon gyorsan elrepült a velete töltött három óra, és mint ahogy általában szokott lenni, még sokszor három óra kellett volna ahhoz, hogy Évi mindent elmondjon, amit szeretne, amit gondol. Kértünk titeket is, hogy mondjátok el a véleményeteket a workshopról.

Vajdáné Kiss Mária

„Minden percét élveztem! 2 hónapja foglalkozom a pillaépítéssel, imádom. Évi személyében egy korrekt, szakmailag felkészült, megnyerő NŐT ismertem meg! Jó érzéssel töltött el, hogy néven szólított mindenkit, alázatos, elhivatott embert tükröz a személyisége, ami sajnos sok szakemberből hiányzik! Pozitív élményekkel tértem haza, teljesen jól megszervezett munkát érzékeltem! Jók vagytok! Csak így tovább!”

Prislinger Andrea

„Nagyon jó hangulatú délelőtt volt, nagyon jól éreztem magam. Imádom a Lash Gabriel termékeket, eddig is használtam és ezután is fogom köszönöm, hogy ott lehettem!”

Karkus Nikoletta

„Nagyon jó hangulatú workshop-on vettem részt. Az idő gyorsan elszaladt, még maradtam volna csevegni, tapasztalatokról, vendégtípusokról…A szempilla sampont még aznap megrendeltem és mindenkinek ajánlom annak rendszeres használatát. Amit még nagyon pozitív dolognak tartok, hogy ide jöttetek Szolnokra, így lakhelyemen részt tudtam venni 🙂 Remélem lesz még rá alkalom! Köszönöm”

Mi is reméljük, hogy szervezhetünk még hasonló rendezvényeket! Köszönjük, hogy eljöttetek! 🙂

workshop_montage

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com