Lash Gabriel az Extra Köröm Magazin szakkiállításán

„A szépségszakma legújabb innovációit és termékeit ismerhetitek meg a hazai márkakereskedő cégek palettájáról. Egész napos workshopok, szakmai bemutatók és marketing tanácsokkal várunk. Az eddigi hagyományainkhoz híven idén is színpadi bemutatók keretein belül mutatják be hazai és külföldi szakemberek a legújabb trendeket, technikákat.”

„Azért szeretek Évivel együtt dolgozni, mert az emberi hozzáálláson felül hiteles és magas szintű gyakorlati tudással rendelkezik, ami elengedhetetlen a műszempilla világában!”

Póra Bernát; Extra Köröm Magazin tulajdonos, ügyvezető igazgató

Ismét megrendezik az Extra Köröm Magazin szakkiállítását, vásárát és workshopját, mely idén április 2-án lesz. A Lash Gabriel is képviselteti magát ezen az eseményen és vezető oktatónk, Nagy-Gábriel Éva előadást fog tartani Anyagfelhasználás szempillaépítő technikák szerint címmel.  Egész nap megtalálod csapatunkat a Corinthia Hotelben, kitelepülünk külön standdal, ahol szívesen válaszolunk bármilyen kérdésre és jobban megismerhettek minket, a brandünket, termékeinket.

Élő Videó keretein belül Pro Carbon 1 és Pro Carbon 2 technikai kiegészítőinket, valamint Gradatim csomagjainkat mutatjuk be. Ezen új információk tudatában magabiztosabb szempillaépítővé válhatsz és egészségesebb, kényelmesebb környezetet hozhatsz létre magad és vendégeid számára.

Fontos, hogy kitöltsd előregisztrációs űrlapunkat, hiszen előadásunkra korlátozott számban vannak férőhelyek. Az űrlapot az alábbi  képre kattintva értheted el:

eloregisztracio_lashgabriel

 Várunk mindenkit szeretettel április 2-án a Corinthia Hotelben!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com