Úton a Magabiztosság felé!

Sokszor érezzük úgy, hogy valami nem stimmel, de nem mindig tudjuk mi a válasz… egyszerűen csak azt érezzük, hogy diszharmónia üti fel a fejét egy-egy napon. Lelkileg rendben vagyok?  A karrierem úgy halad, és abba az irányba, ahogy elterveztem?  Jól érzem magam a bőrömben? Magabiztos és elégedett vagyok?…

Nőként számtalan kérdés merülhet fel bennünk nap, mint nap, hogy mitől érezhetnénk jobban magunkat. Néha elég csak beülni egy kád forró vízbe egy magazinnal, vagy feltenni egy arcpakolást. Elmenni sétálni a ragyogó napsütésben. Van, amikor inkább vásárolunk és meglepjük magunkat valamivel. Gyakran az is előfordul, hogy bejelentkezünk fodrászhoz vagy kozmetikushoz…Na de jártál-e már szempilla-stylistnál? Olyan szakembernél, aki rád néz és pontosan tudja, hogy milyen hosszú, milyen sűrű, milyen ívű szempilla emelné ki a szemeidet? Nem?! Akkor lehet, hogy emiatt érzed azt, hogy valami még mindig nem stimmel. Egy gyönyörűen megformázott és kialakított szempillasor kinyitja a tekintetedet, vidámságot csal az arcodra, még akkor is, ha nem ér fülig a szád, hiszen a szemeid mosolyognak.

Szempillaépítés alatt töltődsz, megnyugszol, relaxálsz és amikor kinyitod a szemeidet magabiztosabbnak érzed magad!  Tudjuk, hogy Neked is erre van szükséged és minden a helyére kerül!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com