Élő Videó összefoglaló

Egy ideje nem jelentkeztünk Élő Videóval, azonban most, a legújabb videó kapcsán jó előre meghirdettünk egy érdekes témát. Manapság egyre jobban kiforrja magát mind a sminktetoválás, mind pedig a szempillaépítés. Meghívott szakértőnkkel, Szegedi Lillával e két szép szakma összefüggéseivel, összefonódásaival kapcsolatban beszélgetett Évi.

A közel 1 órás videó alatt szó esett többek között a sminktetoválásokhoz használt pigmentekről, a bőrben és bőrön tapasztalható folyamatokról, az elrontott sminktetoválásokról és javításukról, és a higiéniáról, mely egyik területen sem elhanyagolható. Sőt! A Lash Gabriel brand-et követők, ismerők, szeretők tudják, hogy mennyire fontos a szempillák ápolása, tisztán tartása, hogy vezérelvünknek tekintjük a szempillasampon otthoni használatát is.

Hazánkban és nemzetközi szinten is egyre több versenyt rendeznek és egyre több lehetőség van megmérettetni magukat mind a szempilla-stylistoknak, mind a sminktetoválóknak. Erről a témáról is szó esett múlt szerdai Élő Videónkban.

Nagyon fontos megjegyezni, hogy akár szempillaépítésre, akár sminktetoválásra adja valaki a fejét, jól gondolja meg, hogy kihez fordul, csak szakemberhez szabad menni, hiszen az arcunkat „adjuk a kezébe”.

Ha kíváncsi vagy a teljes videóra, kattints ide:
https://www.facebook.com/LashGabriel/videos/674944579362374/
 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com