Megérkezett legújabb ragasztónk a Lash Gabriel termékcsaládba!

Kedves Szempilla-Stylistok!

Fogadjátok szeretettel a Lash Gabriel Limited Edition „Csabai Csípős” ragasztóját! Kiváló minőség, gyors száradás, hosszú tartósság több héten át. Kezdőknek nem ajánlott!

Milyen technikához használd a Csabai Csípős ragasztót?
Minden technikához! 1D Klasszikus pillaszett, 2D Volume (Duplázott technika), 3-4-5-6D Volume technika, 6-15D MegaVolume technikához professzionális felhasználóknak.

Hogyan használd?
Felbontás előtt minimum 60 mp-ig oldalirányba felrázni kötelező, majd függőleges helyzetben ki kell cseppenteni, a ragasztó magától kifolyik. A levegőt a ragasztó csőréből ki kell nyomni, szálmentes papírral meg kell törölni. A tiszta, ragasztómentes csőrre visszahelyezni a kupakot szorosan. Állított helyzetben tárolandó. Munkafolyamat közben minden cseppentéskor 30 mp-ig felrázni. Így lesz tökéletes a ragasztód. 🙂

Fontos! Ha a páratartalom 35% alatt van, vagy 60% felett, meg lehet oldani a helyiség hőmérsékletének a kiegyenlítését. A ragasztót ekkor is fel lehet használni (alacsony vagy magas páratartalomnál), csak oda kell figyelni. Párásítani vagy páramentesíteni kell. Ha biztonságosan szeretnéd a műszempilla ragasztódat használni, akkor figyelj a szabályok betartására.

1499352600712
A Limited Edition „Csabai Csípős” Lash Gabriel ragasztó már vár Titeket a webshopban! 🙂
Shop: http://lashgabriel.hu/termek/limited-edition-csabai-csipos/

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com