Speciális Alap Oktatás – Tanulói vélemények

Speciális Alap Szempillaépítés Design LashGabriel Technikai Oktatás zajlott az elmúlt napon a Lash Gabriel Oktatóstúdióban. Mióta megváltoztattuk Alap Oktatásunk árát ez volt az első oktatási nap, lássuk, hogy érezték magukat tanulóink:

Uti Mária
Nagyon jól éreztem magam a mai napon. Sok jó dolgot tanulhattam Évitől, amit a későbbiekben kamatoztatni tudok. Abszolút nem irigy a szakmájára, minden tapasztalatát átadta, bármikor tudok hozzá fordulni, ami nagyon fontos számomra. Köszönöm a mai napot, jövök még biztos Haladó tanfolyamra is.
Faránki Hajnalka
Nagyon szépen köszönöm az oktatást! Remek hangulatban, teljes felkészült, profi tudásod  adtad át, úgy érzem sikerrel vettük az akadályokat. Bízom benne, hogy mihamarabb újra találkozhatunk és tovább tanulhatunk, fejlődhetünk. Köszönöm a társaságot! 🙂 Csodás napokat!

lash_gabriel_specialis_alap_oktatas

Soron következő Speciális Alap Szempillaépítés Design LashGabriel Technikai Oktatásunk augusztus 10-én lesz, melyre még vannak szabad helyek. Ne feledd, hogy mostantól Alap Szempillaépítő- és hosszabbító képzésünk 95 000 forint helyett 64 900 forint, mely tartalmazza START készletünket!  Amennyiben a lányok véleménye alapján kedvet kaptál, jelentkezz az alábbi linken elérhető űrlap segítségével.

http://lashgabriel.hu/kepzes-bekescsaba/

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com