Tudni szeretnéd mitől leszel SIKERES? Olvasd el cikkünket, eláruljuk a Titkot!

Az eltelt évek alatt nagyon sokan magukénak tudhatják a Lash Gabriel metódust, melyet minden egyes oktatáson átadunk minden tanulónknak! Örömmel mondhatjuk, hogy egykori tanulóink élvezik az alkotást, sikeresek és boldogulnak a szempillaépítés területén!

Az elmúlt héten is tartottunk SPECIÁLIS ALAP SZEMPILLAÉPÍTÉS Design Lash Gabriel Technika Oktatást. Nagyon sok ALAP Technikára épülő Oktatást szervezünk és bonyolítunk le, hiszen szeretnénk, ha sikerélményetek lenne, Szakembertől tanulnátok, és ha olyan professzionális termékekkel tudnátok elkezdeni szempillaépítő – és hosszabbító karriereteket, amivel 100%-osan elégedettek lehettek. Ezért is döntöttünk úgy nyár elején, hogy Alap Oktatásunk mellé megkapjátok Start csomagunkat, hiszen mi sem fontosabb, mint a gyakorlás, amihez elengedhetetlen a professzionális felszerelés, az eszközök! A csomagban csak olyan termékek találhatóak meg, amik kizárólag hosszú tesztelés után kerülhettek be Brand-ünkbe.

A tudást, a metódust átadtuk, a termékek a birtokotokban! Hajrá Lányok!

Öröm volt a legjobbtól tanulni, profi csapat és a legszínvonalasabb képzés, amit Évitől kaphattam. Érdemes volt Angliából hazautaznom, hogy nálad tanulhassak. Mindenkinek csak ajánlani tudom.Köszönök mindent Évi!

-Poljak Emese

A képzés nagyon színvonalas volt. Türelmes és barátságos, ugyanakkor határozott oktató Évi. Rengeteget tanultam és további képzésekre is egészen biztosan jelentkezni fogok.  Az oktatóterem jól felszerelt, modern és dekoratív.

– Hürkecz Gabriella

20664732_716331908556974_7642401963457703308_n

Szeretnél Te is SIKERes lenni? Jelentkezz Oktatásainkra! Az alábbi linken megtalálod a 2017-es év minden Oktatását, de bátran választhatod VIP képzésünket is!

http://lashgabriel.hu/kepzesek/

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com