Eyedesign Master Training BUDAPEST

Szeptember 16-án megtartottuk a várva-várt Eyedesign Szemformázó tanfolyamot Budapesten az iSkin szalonban. Pénteken felutaztunk, hogy berendezkedjünk, hogy mire a résztvevők megérkeznek, minden a helyére kerüljön. Szombaton reggel sorban érkeztek a lányok. Veronika Kaposvárról, Marcsi Nagykátáról, Márti Győrből, Eszti Szombathelyről, Évi pedig Szegedről érkezett, hogy magukba szívhassák a tudást, mely által egészen új világ nyílt ki előttük a szempillaépítésben.

Intenzív nap volt Évinek és a lányoknak is, de nagyon örülünk, hogy interaktívan zajlott, hiszen Miattatok hoztuk létre az Eyedesign-t, hogy személyre szabott pillasorokat tudjatok készíteni meglévő és új vendégeiteknek. Sok kérdést tettek fel a lányok, amire választ kaptak és szerencsére már a tanfolyam utáni napon megkaptuk a pozitív visszajelzéseket a lányoktól.

„Köszönöm a kellemes napot, a sok-sok hasznos infót, az all inclusive ellátást ?.”- Kiss Marcsi

„Ilyen környezetben, ilyen ellátással, ilyen szaktudással…hát le a kalappal…szóval csak ajánlani tudom mindenkinek, az Éva által tartott tanfikat. 8 éve pillázok, de olyan dolgokat tanultam, hogy nem is tudom, hogy tudtam idáig enélkül élni.?
Köszönöm Évi,nagyon csúcs vagy.?”- Herberger Márti

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com