Alap Oktatás a szegedi Elixír Szalonban

Szeptember 22-én Szegeden tartottunk Alap Szempillaépítő Oktatást az Elixír Szalonban. 5 nagyon ügyes kozmetikus tanuló lépett múlt hét végén a szempillaépítés útjára. Ezt az oktatást már augusztusban behirdettük és elindítottuk rá a jelentkezést, és szerencsére nagyon hamar be is teltek a helyek. Ebből fakadóan November 10-én ismét tartunk Alap tanfolyamot, így aki lemaradt a pénteki képzésről, most leadhatja jelentkezését.
Gratulálunk a lányoknak és sok siker kívánunk a jövőre nézve! Mészáros Évának szeretnénk megköszönni, hogy a gyönyörű szalonjában tölthettük a napot!

Feladatunknak tekintjük, hogy az ország számos pontjára elvigyük brandünket, oktatási metódusunkat. Nagy erőkkel vetettük bele magunkat a vidéki partnerek keresésébe. Weboldalunkon és Facebook-oldalunkon is tájékozódhattok aktuális képzéseinkről. Jelenleg Szeged, Kaposvár, Budapest, Győr, Eger, Békéscsaba, Szolnok, Debrecen városába vannak leszervezve tréningjeink, de keressük további partnereinket is.

Kaposvári partnerünk a következőket mondta:
“Frey Veronik vagyok. Max Szépség és Egészség Centrum üzletem Kaposváron, a Zárda utca 18. szám alatt található. Akik ismernek, tudják rólam, hogy nem elégszem meg egy jó képzéssel vagy termékkel. Nekem a legjobb kell azért, hogy a legjobbat tudjam nyújtani a vendégeimnek. Így találkoztam a Lash Gabriel termékeivel is. Először csak a pillácskák, majd a Salubritas lámpa hódított meg, aztán nem volt megállás. Mindent lecseréltem erre a termékcsaládra. Ennek nem csak én, hanem a vendégeim is szívből örülnek. Az általam, Lash Gabriel termékekkel készített pillák szebbek, tartósabbak. Ezért is vállaltam oly nagy örömmel a felkérést, hogy szervezzek tanfolyamot Kaposvárra.”

Classic, Haladó és Volume képzésekkel készültünk Nektek az említett városokba. Ha még gondolkozol a jelentkezésen, olvass el néhány véleményt korábbi tanulóinktól is.

„Szerettem volna a legjobb oktatótól elsajátítani a képzést. Élménnyel teli napok voltak, mert sokat tanultam és jól éreztem magam. Bár, még van mit tanulnom, hogy minél jobb legyek és majd tudjak szalonban dolgozni. Szeretném folytatni a Haladó Stylist képzéssel, hogy szebb és dúsabb pillákat tudjak készíteni.”- Samu Dalma

„Sziasztok! Azért választottam a LashGabriel VIP Volume képzést, mert már korábban voltam Évinél haladó stylist tanfolyamon. Rengeteget köszönhetek neki! Kijavította az alap problémákat, hiányosságokat! Neki köszönhetem, hogy sikereket érek el a vendégeimnél, és úgy döntöttem picit előrébb lépek a volume világban! Évi türelmének, biztatásának köszönhetően az oktatás végére valami új fejezet vette kezdetét életemben! Teljesen új technika, új mozdulatok! Sok gyakorlás és csodás volume szettek várnak rám! Barátságos környezet, és persze a tökéletes LashGabriel csapatnak köszönöm az ott eltöltött időt! Tökéletes nap volt! Mindenképpen tervezem még, hogy elmegyek Évihez!”-Vastag-Vágó Annamari

Folyamatos az érdeklődés oktatásaink után, sokszor keresnek meg minket olyanok is, akik elvégeztek már valahol, valamilyen tanfolyamot, de nem kapták meg azt a magabiztosságot, azt a pluszt, amitől hatékonyan tudnának dolgozni. Nézzétek csak egyik leendő tanulónk véleményét…

“Minőség, megbízhatóság, maximalizmus, profizmus ezt érzem Nálatok! Végre Rátok találtam! Én azt akarom,- szó szerint- hogyha kell, Évi “ostorozzon”, de megtanuljam tökéletesen, ahogy kell ezt a csodás pillaművészetet??❤.” -Balázs Mariann

Nagyon jól éreztem magam az alap tanfolyamon, hasznos tudást kaptam, amit azóta gyakoroltam. Érzem magamon, hogy sikerül felgyorsítanom a folyamatokat! Ajánlom mindenkinek a Lash Gabriel oktatásait!

-Lefor Kamilla

Az által, hogy Évinél tanultam megnövekedett saját magam felé az önbizalmam, megértést és tökéletes technikai oktatást kaptam. Évi a szempillaépítés professzora, rendkívüli szakember!

-Mészáros Éva; Elixír Szalon

http://lashgabriel.hu/kepzes-szeged/

November 10-én tehát ismét találkozunk Szegeden! Addig is tekintsétek meg képgalériánkat! 🙂

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com