Beauty fórumon voltunk!

November 3-án és 4-én rendezték meg Budapesten a Lurdy konferencia- és rendezvény Központban a 26. Beauty Forumot, melyen a Lash Gabriel is képviseltette magát kiállítóként.

Készülődés

Már hónapokkal ezelõtt elkezdtük a készülõdést a rendezvényre, hiszen számunkra mindig különlegesek azok az események, ahol Veletek találkozhatunk. Nagyon hosszú 2 nap van mögöttünk, de minden pillanatát élveztük, hiszen rengetegen jöttetek oda a standunkhoz érdeklõdni a brandrõl, a termékeinkrõl és oktatásainkról.
Bár a Lash Gabriel brand már 3 éve jelen van a piacon, sokan úgy jöttetek oda, hogy szeretnétek megismerni minket, kipróbálni a mi termékeinket is. Ennek boldogan tettünk eleget a múltban is, és ezentúl is így lesz.
Gábriel Évi és Gábriel Kata mind a két napon szempillaépítõ bemutatót tartott, mely szintén nagyon sok érdeklõdõt vonzott. Sok kérdést kaptunk ragasztóhasználattal, szempillaívekkel, vastagságokkal kapcsolatban, a legtöbben rácsodálkoztatok O ívû szempilláinkra és legújabb ragasztónk – a „Csabai Csípõs” – is hatalmas sikert aratott.
Nagyon hasznosnak ítéltük meg a Beauty Forumon való részvételt, örültünk, hogy találkozhattunk szakmatársakkal, illetve jövendõbeli partnereinkkel is, mi is bepillanthattunk a szépségipar összetételébe, feljegyezhettük a vásárlói, tanulói igényeket, melyeknek igyekszünk megfelelni.
Szeretnénk átadni Nektek a 2 nap hangulatát, ezért lessetek be képgalériánkba:

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com