Visszatekintő

Eltelt a 2017-es évünk. Na ez így nem igaz! Elrepült…, és olyan gyorsan, hogy csak egy párat pislogtunk csodaszép pilláinkkal és volt nincs 2017.

 
1499351281957
Ebben a rohanásban így év elején meg kell álljunk és értékelnünk kell. Hiszen ekkor fogjuk tudni, hogy mit valósítottunk meg terveinkről, mik voltak azok a dolgok, amivel a legtöbbet tudtunk nektek segíteni és mik azok a dolgok, amin változtatnunk kell a következő időszakban.
 
Ezeket a dolgokat év közben is megtesszük, szokásunk negyedévente értékelni magunkat. 
 

Így ez a visszatekintő a 2017-es év utolsó negyedévét öleli fel.

 
Ez a negyed év oktatásunk további erősítéséről és új termékek bevezetéséről szólt, mindamellett, hogy az általatok kedvelt Lash Gabriel termékeket folyamatosan postáztuk nektek.
 
Az Őszi időszak alapját egy hosszabb kampányunk az „Őszi lombhullató akció” adta. Ennek az akciónak a keretén belül ismerhettétek meg egyedülálló O ívünket.  Köszönjük a sok pozitív visszajelzést az O ívvel kapcsolatban. 🙂
 
20170107-134303-lash gabriel-1
 
 
Októberben a „Lash Gabriel Nyílt nap” megszervezése és lebonyolítása volt kiemelt feladatunk. Egy ilyen rendezvény előkészítése, megszervezése, hogy minden a helyén legyen, nem kis feladat. De ismertek minket, nálunk „nincs lehetetlen csak tehetetlen”. 🙂
IMG_7728
 
Megerősített minket, hogy jó úton haladunk a nyílt napokkal, mert bizony többen utaztatok közel 150 kilométert hozzánk. Nagyon örülünk, hogy sok hasznos információt, tudást vittetek haza, nem csak a pillázásról, hanem vállalkozói, illetve marketing ismeretekből is. 
 
Külön köszönjük marketing segítőnknek Németh Antalnak (https://kihelyezettmarketing.hu) az előadásokat. Az Ő előadásait bele fogjuk építeni további képzéseinkbe, hiszen a pillás szakma megtanulása mellett fontos, hogy vendéged is legyen szalonodban. Azt, hogy ezt hogyan tudod elérni Tónitól fogod megtanulni további oktatásainkon.
 
IMG_7756
 
Gyakorolni, változni kell! A szakmánk folyamatosan fejlődik, jobbnál jobb eszközök, alapanyagok állnak a rendelkezésünkre és ennek a használatát el kell sajátítsuk.
 
Oktatásunk 2017-es utolsó két állomása Budapest és Szeged volt. Budapesten az ISKIN szalon a Győri úton, még Szegeden az Elixír Szépség Szalon adott otthont képzéseinknek. 
Év vége felé az ember, már egy kicsit fáradtabb és nagyon várja a karácsonyi pihenést, de az a sok pozitív ember, akik ott voltak, olyan feltöltődést adtak nekünk, hogy azt éreztük innentől kezdve megállíthatatlanok vagyunk.
 
lash_kepzes_gabriel
 
”Szuper hangulat egy tündéri oktatóval, nekem egy élmény volt nagyon sokat tanultam és szuperül éreztem magam.” Szenti Regina
 
“Az oktatás számomra a legjobb választás volt, részletes és magas színvonalú! A türelme végtelen, alapos, profi és emberileg is nagyon szeretnivaló!  Köszönöm szépen! Mindenkinek csak ajánlani foglak!”
Varga Margó
 
Köszönjük a visszajelzéseket! 🙂
 
Partnereink száma, folyamatosan bővül! A Lash Gabriel Új Partnere Oktatója Lashes by Edina  “Edina Morocz”, aki sikeres oktatói vizsgát tett és szerződött partnere a Lash Gabrielnek.
Kiváló szépérzékkel megáldott Oktató, aki ügyesen építi a szebbnél szebb ívű, finoman elegáns, évszakhoz és a minden napi divathoz illő Prémium minőségű Lash Gabrielt.
 
22279460_739503942906437_5509796675489629831_n
 
Edina bemutatkozását az alábbi linken olvashatjátok: http://lashgabriel.hu/partnereink/
 

Novemberünk a Beauty fórumon való részvétellel kezdődött.

 
Nagyon örülünk minden felkérésnek és meg is ragadjuk ezeket az alkalmakat, hogy megmutassuk legújabb innovációinkat és a Lash Gabriel szempilla építő metodikát.
 
Sok kérdést kaptunk ragasztóhasználattal, szempillaívekkel, vastagságokkal kapcsolatban, a legtöbben rácsodálkoztatok O ívű szempilláinkra és legújabb ragasztónk – a “Csabai Csípős” – is hatalmas sikert aratott.
 
Mérföldkő volt életünkben az a rendezvény, hiszen itt került kiadásra szakkönyvünk videóval. Ez lesz az alapja ebben az évben oktatásainknak.
 
Nagyon hasznosnak ítéltük meg a Beauty Fórumon való részvételt, örültünk, hogy találkozhattunk szakmatársakkal, illetve jövendőbeli partnereinkkel is, ilyenkor mi is bepillantunk a szépségipar összetételébe, feljegyezhettük a vásárlói, tanulói igényeket, melyeknek igyekszünk  kielégíteni.
 
 
 

 A decembert a Lash Gabriel 2017 év utolsó nyereményjátékával indítottuk.

karacsonyi

 
Amellett, hogy rendelésed mellé ajándékba adtuk legújabb termékünket a „Csabai Csípős” ragasztót, pályázhattál egy üveg finom whiskyre is, amit pároddal, barátaiddal együtt fogyaszthattatok el.
1499352699618
 
Az akció túlszárnyalta elképzelésünket, amit nagyon köszönünk nektek!
 
Decemberben hoztuk létre legújabb appunkat, melyen keresztül gyorsan tudunk nektek fontos híreket, információkat megosztani. App Klub tagként egyedi ötletek és kedvezmények várnak! 🙂
 
Innen lehet letölteni: https://app/lashgabriel
 
lash_app 
 
Utoljára, de nem utolsó sorban hagytuk facebook csoportjainkat.
  1.   Lash Gabriel vásárlói csoport, amit az igényeitekhez igazítunk: https://www.facebook.com/groups/
  2.  Évi új  szakmai  csoportja rengeteg információval, nevetéssel, ötlettel vár téged is. Amennyiben szeretnél fejlődni és fejleszteni pillás tudásod egy jó közösségben, akkor ne habozz, csatlakozz az alábbi linken: https://www.facebook.com/groups/
 
Mint látjátok, nagyon mozgalmas utolsó negyedévet hagytunk a hátunk mögött. Értékeltük, elemeztük a velünk történteket és ezeket a tapasztalatokat felhasználva indulunk neki 2018-as évnek.
A legfontosabb, amit folytatnunk kell, az a felétek való folyamatos, munka, megújulás. Küldetésünk, hogy ti Magabiztosak és, szakmailag a legjobban felkészülve dolgozzatok a hazai pillás piacon. 
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com