2018 első negyedéve is eltelt

Szinte még az emlékezetünkben él a karácsonyi vacsora íze, mintha csak tegnap előtt lett volna szilveszter, észre sem vesszük, hogy el is telt azóta egy negyedév. Szokásunkhoz híven ilyenkor meg megállunk és értékeljük ezt a három hónapot.
Januárban be lett vezetve a saját applikációnk, amivel közvetlenül kaphatjátok meg a legfrissebb információinkat az új kedvezményekről, oktatásokról vagy akár a még mindig slágerterméknek számító csabai csípős ragasztóról.

1499352756691

 
Szerveztünk hat fős csoportos képzéseket, Classic Speciális LashGabriel Alap tanfolyam csodás lányokkal.

januar_oktatas

 
Végül, de nem utolsó sorban elkészült a rövid reklámfilmünk is, amit az alábbi linken érhettek el:

 
Februárban sem tétlenkedtünk, a hónap harmadik napján megrendezésre került Békéscsabán a GLORY NAILS KÖRMÖSNAP, ahol egész nap workshopokat és termékbemutatókat tartottunk. Itt megismerhettétek az INNOVATÍV termékcsaládunkat. Az emberi egészségre kevésbé ártalmas termékcsaládról beszélünk, amit a szigorú német és Európai Uniós egészségügyi előírásoknak megfelelően gyártanak. A kozmetikai termékek új generációja, ahol a gyártók és fejlesztő technikusok az emberi egészséget veszik alapul.

kormos

 
Elindítottuk pillatáborunk szervezését a Badacsonyba, melyre még korlátozott számban lehet jelentkezni ide kattintva. VIP haladó képzésünk és a Speciális Alap LashGabriel Szempilla képzéseink is folytak, sok új tanuló szerzett vizsgát és elimerést ezeken az oktatásokaon.

tabor

Köszönjük Molnár Boda Heléna visszajelzését a VIP haladó képzésünkről, örülünk neki, hogy hasznos tudással és tanulságokkal tudtuk szolgálni ?

„2D szempilla építés fortélyait tanultam ki Lash Gabriel elismert oktatótól!Gabriel Éva fantasztikus instruktor maximálisan igyekeztem minden szavát/mozdulatát mélyen magamba vésni ezt a szolgáltatást szeretném átadni nektek szépülni vágyó vendégeimnek”

helena

 
Ausztriai partnerünk Mórocz Edina sikeres oktatásokat szervezett! Gratulálunk nekik a színvonalas és tartalmas elméleti és gyakorlati képzések megtartásához. Bízunk benne, hogy Ausztriában is egyre többen megismerik és elsajáttítják a Lash Gabriel matódust.

edina_ok

Reklámfilmjeink folyamatosan készülnek, természetesen a február sem maradhatott reklámfil nélkül:
https://www.facebook.com/LashGabriel/videos/797458727110958/
Tudjátok: magabiztosságot kínálunk!
 
 

nyitnikek

” Egyetlen pillantásod
felnyithat engem,
bár bezárkóztam magamba
ökölbe szorított kézként;
ahogy a tavasz titokzatos, gyöngéd érintése
kinyitja az első rózsákat,
úgy bontod ki a lelkem, sziromról sziromra.” 

 

Március

Szorgosan telt, rengetegen jelentkeztek a képzéseinkre ebben a hónapban is. Varga Virginiának Gratulálunk nagy szeretettel, aki VIP képzésre érkezett hozzánk. Ginának átformáltuk múltbeli rendszerét, sok türelmes és elégedett Vendéggel kívánunk szerencsés és sikeres vállalkozást.
Ugyancsak VIP képzésen volt szerencsénk oktatni Livit, aki minden szóban, mozdulatban követett. Kézügyessége, elismerésre méltó. Kizárólag minőségben fog dolgozni, kereshetitek bátran, szívből fogom ajánlani.

livi

 
Köszönjük, hogy a LashGabriel Speciális képzésén sajátítottad el a szempillaépítés alapköveit!
Itt mutattuk be Rubos Vivient, ki magas szinten kiérdemelte, hogy a LashGabriel® Referencia partnere és a Referencia Instruktor DIPLOMA a kezében legyen! Eredményessége Csapatunk tagjává tette. Vivienről sokat fogtok hallani a közeljövőben, elindulnak GYŐRI KÉPZÉSEI melynek időpontjai elérhetőek lesznek a weboldalon! Jövünk a hírekkel, szempilla képzési lehetőségekről! http://lashgabriel.hu/kepzes-gyor/

rubos_vivien

 
A hónapban a Csabai csípős műszempilla ragasztónk elnyerte a legkeresettebb termék nevet.
Megjelentünk a Beatuy Forum magazin 2018/4. számában is, április 1.-én pedig a Viasat 3 Trendközelben /VIASAT3 Trendközelben adása/ című adásában jelent meg a LashGabriel, ahol a műszempillákról és a szempillaépítésről beszéltünk, és tudjátok, a pilláink magabiztosságot adnak.
A cikket ide kattintva tudjátok elolvasni: Beatuy Forum magazin 2018/4.
 
Mint látjátok, nagyon mozgalmas első negyedévünk volt. Értékeltük, elemeztük a velünk történteket és ezeket a tapasztalatokat felhasználva készülünk fel az év következő negyedéveire.
A legfontosabb, amit folytatnunk kell, az a felétek való folyamatos, munka, megújulás. Küldetésünk, hogy ti Magabiztosak és szakmailag a legjobban felkészülve dolgozzatok a hazai pillás piacon.
Szakmai tudásotokat, ismereteiket bővíthetitek badacsonyi pillatáborunkba, ahol a szakmán kívül hasznos fotós és marketinges ismeretekkel is gazdagodhattok. Hiába vagytok profik szakmailag, ha nincs folyamatosan vendéggel tele a szalonotok.
A táborban ezt a tudást is megkapjátok!

Jelentkezz itt!

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com