Szeged Tanfolyam

A Lash Gabriel az ország számos pontján tart Oktatásokat, Szeged városa sem kivétel ez alól. Mészáros Éva 2017 év, elején járt Szalonunkban, Békéscsabán VIP ALAP képzésen. Azóta tervezzük az együttműködést, ami 2017 évben,  el is indult. Nagy létszámú ALAP tanfolyamot és számos speciális képzést tartottunk az Elixír Szalonban.
Megkérdeztünk tanulókat és Évát is, hogy mit kaptak, mire lettek képesek azáltal, hogy a Lash Gabriel ALAP oktatását választották!

Nagyon jól éreztem magam az alap tanfolyamon, hasznos tudást kaptam, amit azóta gyakoroltam. Érzem magamon, hogy sikerül felgyorsítanom a folyamatokat! Ajánlom mindenkinek a Lash Gabriel oktatásait!

-Lefor Kamilla

Az által, hogy Évinél tanultam megnövekedett saját magam felé az önbizalmam, megértést és tökéletes technikai oktatást kaptam. Évi a szempillaépítés professzora, rendkívüli szakember!

-Mészáros Éva; Elixír Szalon
Újabb tanfolyamunkat Augusztus 4.-én tartjuk Szegeden, melyre még jelentkezhettek az alábbi linken található űrlap segítségével.
down-arrow
http://lashgabriel.hu/kepzes-szeged/

 

A magunkba fektetett tudás az, amit senki nem tud elvenni tőlünk! 

 

Mit kapsz, mire leszel  a Lash Gabriel ALAP Szempillaépítő- és Hosszabbító Oktatásán?

 • intenzív elméleti és gyakorlati hasznos tudást, amit a későbbiekben kamatoztathatsz
 • egész napos odafigyelést Oktatónktól
 • START készletünket, melyben minden olyan termék megtalálható, ami elengedhetetlen egy kezdőpillás kelléktárából
 • egyedülálló, szabadalmaztatott Salubritas lámpánkat használhatod az Oktatás alatt, mellyel nem csupán saját, hanem modelled/vendéged egészségét is óvhatod
 • tanfolyam végén Oklevél
 • Milyen anyagokat használunk a képzés során?A képzés során az anyagokat a Lash Gabriel biztosítja számodra ( a teljes applikációhoz szükséges anyagok-előkészítők,szempillák,ragasztók,csipeszek.)
 • Hatás nem marad el, mindegyik tanulóm visszajelzése alapján látványbeli, érzésbeli különbségek mind a Stylist, mind a Vendég számára.Egy napos tanfolyam 9.00-16.00 óráig (műszempilla nélküli modell szükséges).
  • Tanfolyam díja:  95 000forint helyett 64 900 forint, mely tartalmazza STARTkészletünket. A csomagban megtalálhatóak mindazok a termékek, amelyek nem hiányozhatnak egy kezdő szempillaépítő kelléktárából.

  Helyszín: 6721 Szeged, József Attila stg. 17.

 • IMG-7450
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com