Mit hoz a mikulás Szegedre?

A szakma lelke a TECHNIKAI TUDÁS. Ennek az elsajátítása a tökéletes célunk.
Az alapok elsajátítása a legfontosabb a szálankénti szempillaépítésben- és hosszabbításban. A lelke az alaptudás, hogy a későbbiekben sikeres szempillaépítővé válj,hiszen a Speciális Alap építését és applikációját, design-formáit sajátíthatod el. Az oktatás elméleti, de legfőképpen intenzív gyakorlati munkával telik.  Metódusunk a higiéniára és helyes előkészítésre alapuló technikai felhelyezés.Tanfolyamaink magán illetve maximum 5 fősek! Tanulóként a Lash Gabriel anyagaival dolgozol.

  • szemészeti, anatómiai alapismeretek, styling, design-technika
  • anyagismeret (szakszerű felhasználása)
  • szempilla növekedési fázisai (töltés rendszeressége)
  • utóápolás fontossága
  • tökéletes előkészítés, higiénia, leragasztás a kifogástalan kényelmes és irritációmentes munkához
  • helyes,biztonságos pozícionálás, applikáció
  • szempillaív kiválasztása különböző szemformák esetében
  • vendégkommunikáció

Speciális ALAP Szempillaépítő-és hosszabbító képzésekkel készültünk Nektek a télre Szegeden.
 
Ha még gondolkozol a jelentkezésen, olvass el néhány véleményt korábbi tanulóinktól is!
 

Csenki Melinda: 
„Sziasztok!
Minden nagyon szuper volt. Nagyon jó volt a társaság, a hangulat, az oktatás szóval nagyon jól éreztem magam. Evelin nagyon profin tartotta nekünk az órát. Mindent lehetett elsőre érteni és nem kellett semmit kétszer megkérdezni ahhoz, hogy értsük. Nekem nagyon tetszett a pillázás, este mikor haza értem gyakoroltam is még tovább. Ha már nagyon jól fog menni és gyors is leszek amennyire lehet, akkor szeretnék még menni további képzésekre.
Köszönöm szépen a lehetőséget”
 
Varga Katalin:
 „Kedves Lash Gabriel Team!
Először is hálás vagyok,hogy lehetővé tettétek a kései jelentkezésem miatti tanfolyam elvégzését.Ez nagyfokú rugalmasságra vall tőletek.
Most pár szó az oktatásról. Evelin maximálisan leadta az elméleti és gyakorlati tudásanyagot. Mivel én csak ma kaptam meg a készletet,a saját készletéből ugyanúgy biztosított minden felszerelést ami kellett. Magyarázata érthető volt. A gyakorlati résznél (pl. izolálás ami a  mumusom lett) végtelen türelemmel fordult felém és tanácsokkal látott el amikor látta rajtam,hogy kissé feszült lettem.
A továbbiakra nézve, amennyiben indítotok továbbképzéseket mindenképp részt kívánok majd venni, hogy leendő vendégeimet a csapat hírnevének öregbítésével tudjam kiszolgálni.”
 
Bérczi Tímea:
Szia! Nagyon meg voltam elégedve, Evelin, nagyon kedves, segítőkész volt. Érthetően, követhetően magyarázott. Tervem a sok gyakorlás és később egy újabb tanfolyam nálatok. Köszönöm Nektek”
 
 
December 10-én és December 28-án tehát ismét találkozunk Szegeden!
 
-Oktató: Tösmagi Evelin, Harmony Hall Szeged Kálvária tér 6.
 
 

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com