Mi az első lépés hogy profi szempillatervezővé válj?

lashgabriel_szeged_kepzes_2

 

 

Mi az első lépés, hogy profi szempillatervezővé válj?

 

Amikor eldöntöd, hogy abból akarsz élni amit imádsz, akkor jó úton jársz, hogy szabad és sikeres vállalkozó legyél. A sikerhez vezető úton a megfelelő szemléletmód, a folyamatos tanulás, a technikád csiszolása és az újdonságok megismerése a legfontosabb jelzőlámpák.

 

Amikor úgy döntesz, hogy Te a saját lábadra állnál, és alkalmazottból vállalkozóvá fejlődsz rendkívül izgalmas és kihívásokkal teli, ezért nagyon fontos, hogy egy megalapozott és piacképes szakmai tudásod legyen, valamint hogy egy támogató, segítő csapat álljon mögötted.

 

Miért fontos ez?

 
 

Régen elég volt, ha valaki kijelentette magáról, hogy Ő bizony ért egy adott szakmához és már indította is az üzletét. Ma is sokan így indulnak, de aki nincs felkészülve és nem rendelkezik megfelelő tudással, azt hamar csalódás érheti.

 

A vendégek már nem csak a közvetlen ismerőseikkel, hanem a Facebook és Instagram hatására az egész világgal megosztják jó vagy rossz híred. Vállalkozásod működtetéshez ezért, sokféle ismeretre lesz szükséged kommunikáció, marketing, beszerzés és a legfontosabb a szakmai felkészültség, a legújabb trendek ismerete.

A tanulást sosem szabad abbahagyni, rendben, de kitől érdemes tanulni?

 

Azoktól, akik már sikeresek a területeden, akiket már próbára tett az élet és a piac is.

 

Tudnod kell, hogy vállalkozóként benned van a lehetőség, hogy a semmiből elindits valamit, ami értéket képvisel. Te fogod hozzásegíteni a vendégeidet, hogy végre szépnek láthassák magukat és elégedettek legyenek.

Amikor tükörbe néznek Te fogsz az eszükbe jutni és hálásak lesznek, mert segítesz fokozni az önbizalmukat és a nőiességüket.

 

Ennek a célnak a megvalósításához viszont, meg kell tervezned fejben is, hogy mit, mikor, és hogyan fogsz ennek érdekében megtenni. A szakmai képzésünkön segítséget kapsz, hogy a legjobban felkészülhess a kihívásokra és minél hamarabb elérd a céljaid.

A következő értékelések a Szegeden tartott képzésünk résztvevői írták:

 

Csenki Melinda:

„Sziasztok!

Minden nagyon szuper volt. Nagyon jó volt a társaság, a hangulat, az oktatás szóval nagyon jól éreztem magam. Evelin nagyon profin tartotta nekünk az órát. Mindent lehetett elsőre érteni és nem kellett semmit kétszer megkérdezni ahhoz, hogy értsük. Nekem nagyon tetszett a pillázás, este mikor haza értem gyakoroltam is még tovább. Ha már nagyon jól fog menni és gyors is leszek amennyire lehet, akkor szeretnék még menni további képzésekre.

Köszönöm szépen a lehetőséget”

Varga Katalin:

Kedves Lash Gabriel Team!

Először is hálás vagyok,hogy lehetővé tettétek a kései jelentkezésem miatti tanfolyam elvégzését. Ez nagyfokú rugalmasságra vall tőletek.

Most pár szó az oktatásról. Evelin maximálisan leadta az elméleti és gyakorlati tudásanyagot. Mivel én csak ma kaptam meg a készletet,a saját készletéből ugyanúgy biztosított minden felszerelést ami kellett. Magyarázata érthető volt. A gyakorlati résznél (pl.izolálás ami a  mumusom lett) végtelen türelemmel fordult felém és tanácsokkal látott el amikor látta rajtam, hogy kissé feszült lettem.

A továbbiakra nézve, amennyiben indítotok továbbképzéseket mindenképp részt kívánok majd venni, hogy leendő vendégeimet a csapat hírnevének öregbítésével tudjam kiszolgálni.”

Bérczi Tímea:

Szia! Nagyon meg voltam elégedve, Evelin, nagyon kedves, segítőkész volt. Érthetően, követhetően magyarázott. Tervem a sok gyakorlás és később egy újabb tanfolyam nálatok. Köszönöm Nektek”

 
Döntés a Tiéd, legyen az jó, rossz, vagy kockázatos.  
 
Mi készen állunk arra, hogy átadjuk Neked a Lash Gabriel metódust, ami hosszú évek alatt bizonyított a hazai és nemzetközi piacon.
 
Válaszd ki a hozzád legközelebb lévő oktatási központunkat és tanulj a legjobbaktól.
 
Tudás és támogatás – Lash Gabriel
 
Kattints a linkre és foglald le a helyed még ma.>>>>  tudas es tamogatas
 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com