Szempilla szeminárium

Gábriel Éva -a Lash Gabriel háziasszonya- álmodta meg  a mára már országosan megrendezett szempilla szemináriumot. Idén először szegeden találkozhattak velünk.
Névtelen terv
Egy gyönyörű februári napon  szó szerint festői környezetben elhelyezkedő szegedi belvárosi négycsillagos szálloda adott otthont a szemináriumnak. Az idelátogató vendégek a rusztikusba átmenő külső megjelenés mellett egy festményekkel ékeskedő teljes üvegpanorámás belterülettel rendelkező szállodát ismerhettek meg.
Finom péksütemények,rágcsálni valók, szendvics különlegességek és megannyi kávéspecialitás szolgált  a rendezvény résztvevőinek. A Tiszavirág Szeged Étterem és Szálloda magával ragadó konferencia terme fogadta az  ide érkező bámulatos és motivált hölgyeket. Bár mindenki úgy érkezett a szemináriumra, hogy valami újat tanuljon, mindenki hozott is magával valami elegáns nőies megjelenést és nyitottságot,ami a tudásvágyukat tükrözte. 
 A regisztráció alkalmával volt idő egymásra hangolódni beszélgetni és megismerkedni azoknak, akik még nem találkoztak a Lash Gabriel Brand csapatával.
 A Pilla szeminárium első része, ahol a szempilla építés varázslataira kaphattak útmutatót az ide érkezők. A kivetítés segített szemléltetni  azt az egyedi tervezést lépésről lépésre való végig gondolását előkészítését technikai megvalósítást az alkotásban való kiteljesedést és szabadságot.
 
Ezt követte egy szünet,ahol még jobban megismerhettünk a lányokat. A Későbbiekben egyik legérdekeltebb témáját is feldolgozta,ez pedig a vendégkezelés nehézségei voltak. Mindenki megosztotta a témával kapcsolatos nehézségeit ,félelmeit,tippjeit,ettől még belsőségesebb lett a légkör.Az elegendő technikai ismeretek mellett gazdasági kereskedelmi valamint szalon marketingben is bővíthették tudástárukat.
A szemináriumon a helyes tisztítást mutatta be szegedi Referencia Oktatónk, Tösmagi Evelin. Evelin szíve,lelke tiszta,tudása,csodálatos szempilla munkája kifogástalan. Őt is a biztos tudás és a magabiztosság vezérli,úgy ahogyan cégünk képviselteti magát.

 
Baukó Boglárka,aki egy visszatérő tanulónk valamint egy kiemelkedően tehetséges Szempillaépítő értékelését olvashatjátok:
„Szerintem nagyon fontos,hogy ebben a szakmában tudjuk kezelni a vendégeket,és hogy fejlesszük a vállalkozásunkat.Ezért nagyon örültem.amikor olvastam,hogy lesz a Pillaszeminárium és,hogy ebben a szakmában lesz. Rengeteg hasznos információt kaptam,illetve biztosabb lettem az alapokban is. Szerintem mindenki motiváltan tér haza innen és sokkal magabiztosabban folytatja az útját,mivel a Lash Gabriel nem csak a vendégeknek , hanem nekünk tanfolyamon/képzésen részt vett lánynak magabiztosságot ad ezekkel a szemináriumokkal , tanfolyamokkal. Ezenkívül bármi kérdésre választ kaptunk,illetve segítséget nyújtanak nekünk a későbbiekben is. ( a helyszín az szintén egy pluszt érdemel,nagyon egyedi volt).”
Az országos pillaszemináriumok mellett idén rendezi meg II-ik egyedülálló kedvenc Pillatáborát a Lash Gabriel részleteket itt olvashattok: https://pillatabor.hu/
 
Hamarosan újabb történettel jelentkezik a Tiszaújvárosi Pillaszemináriumról a Lash Gabriel csapata
 
szerk.
 
 
 
 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com