Szempilla Szeminárium

Had mutassam be  az idén másodjára megrendezett elképesztő Pillaszemináriumot, amely Tiszaújvárosban került megrendezésre, a Lash Gabriel csapata vezényletével. Fő oktatónk és a szeminárium megálmodója, Gábriel Éva szakmai előadásával telt. 

Pillaszeminárium Tiszaújváros

Márciusban egy szép tavaszi napon, nagy izgalommal vártunk benneteket, a Polgár Outlet hotel  konferenciatermében exkluzív körülmények között, hogy találkozhassunk és megismerkedjünk veletek.  A regisztrációs lap kitöltése közben ismerkedtünk és hangolódhattunk egymásra. Mindenkin látszott az izgatottság és az érdeklődés mert sokan most találkozhattak először Gábriel Évával . Maga a hotel lenyűgöző volt. A konferencia terem 80 férőhelyes, jól felszerelt, és exkluzív élményt nyújtott. Finom ételek voltak a terítéken, igényesen köntösbe burkolva.

A pilla szeminárium első részében megismerkedtünk a szempillaépítés fortélyaival. Gábriel Évi mesterfokon juttatta el a résztvevők számára azokat az információkat amiért ők érkeztek, és érthetőbb kép jelent meg így számukra, a szakmával kapocsaltosan. Mindenkiben látszott a tűz, a vágy hogy tanuljanak, egy ilyen nagyszerű szakembertől. Ütemes, tisztán átlátható, és egzakt volt.

Ezt követően szünet következett, ahol a finom aprósütemények között válogatva mélyülhettek el egymás társaságában a résztvevők az előadóval. A szünetet követően folytatódott az előadás, ahol egy igen mély és érdekes témával foglalkoztak, ez pedig a vendégkezelés nehézségei voltak. A résztvevők közül a szünet után feloldódva bátran szólaltak fel megélt nehézségeikről, tapasztalataikról, amiben Gábriel Évi segített saját tapasztalatai átadásával, hogy hogyan is lehet könnyebb. Tippek trükkök,módszerek, és eközben segítséget nyújtott az ott lévők számára gazdasági, kereskedelmi, és szalon marketingben is.
A helyes tisztítást mutatta be  Rubos Vivien a Lash Gabriel Referencia Oktatója.
 Vélemények:

  •  „Nagyon komplett összeszedett előadás volt, közvetlen határozott stílusban, teljes mértékben képesítve történt a szeminárium. Értékes nap volt sok fontos, apró, és lényeges információval trükkökkel.”
  • „Minden tökéletes volt . Sok hasznos dolgot tanultam amit fogok tudni alkalmazni a jövőben . Nagyon érthető volt az előadás.”

 
Az országos szempilla szeminárium mellett másodjára rendezi meg a Lash Gabriel az elképesztő és egyedülálló Pillatáborát. Részleteket itt olvashattok :  https://pillatabor.hu/

“Mivel ez a három terület nem el választható egymástól így mindegyikre külön-külön időt kell szánni és fejleszteni. Az eddigi képzésekkel ellentétben, ezalatt a három nap alatt fókuszba kerültek olyan dolgok is melyek hasznosításával hatalmas szakmai előnyhöz juthatnak a táborban részt vettek. Bepillanthattunk egymás kulisszatitkaiba és mind emellett fantasztikus hangulat és új kapcsolatok, barátságos köttettek. ”  /Viki/❤️

A szerk;
Én mint a Lash Gabriel  cikkírója bátran ki merem jelenteni hogy feledhetetlen élményben volt részük az ott megjelenő szempilla stylistoknak . 

Májusban találkozzunk a táborban 🙂

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com