Pillatábor élménybeszámoló. Első részlet

Balaton
 

Május 30.-Június 2.ig a Lash Gabriel berendezkedett a Balaton északi partjára ( hiszen tudjátok, táborhangulatot szerettünk volna kialakítani, szempilla szakembereknek. )

Május. 30. Érkezés

Örömmel fogadtuk a lányokat a reggel folyamán, a bemutatkozáskor is beindultak az energiák, hiszen mindenki más-más városból, környezetből érkezett. Pécsről, Bécsből, Kazincbarcika, Szeged, Nagykáta városokból. 

Első Meghívott előadó Tar Norbert Marketing és Instagram specialista nyitotta meg a Pillatábor előadás sorozatát.

Háború a legértékesebb dologért 2019-ben amiért Te is harcolsz!!

Felkészülten, kifejezetten Szempillások számára alakította tematikáját, érdekes és információ dús. Legfontosabb dolgot kaphatták meg, amit egy szépség ipari szakembernek másként kell gondolnia a vállalkozásában.

Pillatábor a csapat :)


 

Ehhez kapcsolódóan részletezett Robi(Ügyvezető) egy nagy problémát a szakemberek mindennapjaiban, a költségvetést. Ki lehet jelenteni Központi téma! Egy vállalkozó életében kellenek a sikeres és célravezető megoldások.(Mersz vagy nyersz?)

Itt a lányok merni fognak 🙂 

Délután belemerültünk a szempilla tervezésbe Gábriel Évivel. 

Tanulni, különlegesen szempillát építeni, minőségi anyagfelhasználással. Csak tudni kell a Módját! Apró részletek, trükkök, praktikák, kellenek hogy hibátlanul, esztétikusan dolgozz!

Ehhez a szakembernek meg kell teremteni a tökéletes feltételeket. A valóság az, hogy lehet mindenkire más-és más szempilla Stylingot építeni. Ezeket beszéltük át a vacsoráig, majd mindenki csipeszt ragadott, fáradtan de örömmel pillázott. 🙂 

Esti Pilla

 Péntek:

A tábor 2.ik napja

Feltetted már magadnak a kérdést, hogy hova is tartasz?

Milyen célok vezérelnek?  Domahidi Szilárd coach játékos gyakorlatokkal nyitotta fel a szemünket ezek fontosságára, cél aztán a tett befolyásolja életed. A lányok új terveket tűztek ki maguk elé. Boldogan örültünk, hogy láttuk mennyire felnyitotta szemüket, a saját változtatásuk lehetősége.
Fontos az életben, a vállalkozás működésében.


A délelőtti programot Tar Norbi folytatta, a

Hogyan maxold ki a KATÁT részletes előadásával.

Betekintést kaptak a piacvezető hozzáállásról, hogyan adj értéket, hogyan változtass a stabil business érdekében.
 
lufi

Pillatábor

 

 Hamarosan jövünk további élménybeszámolóval. 🙂 

 

 

 

 

Kattints a képekért ide

 
 
 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com