Folytatjuk élménybeszámolónkat a Pillatábor eseményeiről. 2.részlet

A tábor 2. napján nagy szeretettel vártuk Moziesik Vikit.

Öröm számunkra, hogy elfogadta meghívásunkat. Remek szakember, oktató, és többszöri szempillaverseny győztes . Az előadása címe méltán tükrözi: 

Tökéletes precizitás a szempillaépítésben.

A táborlakók meglehetősen széles körben gazdagodtak Viki prezentációjából. Közvetlen mód feltehették kérdéseiket.

Ezt követően Nagy-Hódi Erika érkezett hozzánk Budapestről.

Erika hosszasan fejtette ki tudását részletes előadásában. Egy olyan témát boncolgattunk, ami a szempillás szakemberek számára egy jelenleg háttérbe szoruló terület, a szemkörnyéki ápolás pillaépítés előtt-közben-után. Különleges és hatékony lesz a jövőben a táborlakók mindennapjaiban a vendégeik számára.

Felszabadultak az energiák. Szuper érzés pozitív emberekkel körülvennünk magunkat, akik szintén maximális energiával léteznek a szakma iránt. 

 

Előadók.

A Balatonnál szélcsend volt kora reggel, de mi elszántan követtük végig Popa Niki edző reggeli tornáját.

Vasárnapi izomláz megvolt. 🙂

Egy hosszú mély, érzelmes délelőtt amire sokan emlékezni fognak. Ország Erika terapeuta fogadta el meghívásunkat, tudtuk hogy ezen téma mindenki életében meghatározó!

Problémái mindenkinek vannak, de kérdés akar-e rajta változtatni? 

Mi akarunk!

Köszönjük a Táborlakók nevében a kiváló beszélgetést.

Ország Erika és a csoport

Popa Niki edzőt biztosan szerettük volna a tábor programjába. Ugye tudjuk, hogy nem lehet reggeltől-estig szempillázni mozgás nélkül!?

Részletesen kielemezte a hanyag testtartás problémáit, és videó összeállításban adott tanácsot preventív gyakorlatsorozattal.

Popa Niki

Szombat délután Pillatábor verseny aminek feladata a Kim Kardashian forma kivitelezése a modellek számára. Mivel a lányok még nem készítettek ilyen stylingot különös figyelmet igényelt. A pilla szetteket alkották. 🙂 

A munkát végül a zsűri ( Moziesik Viki, és Gábriel ÉviMogyorósi Dalmát választotta I. helyezettnek. Minden munkához Gratulálunk! 

Mogyorósi Dalma

Vasárnap a tábor utolsó délelőttjén Gábriel Évivel elemeztük az előkészítés, és a helyes leragasztás folyamatát. 

A záróbeszéd nagyon sírós lenne. Ezért köszönetet mondunk elsősorban az Előadóknak, fantasztikusan felkészültek a Pillatábor programjához. Köszönet a Révfülöpi sport és ifjúsági szállodának a táborhelyszínért. Nem utolsó sorban köszönetet mondunk a szponzoroknak: Biola kozmetika, és a Szappanfalu ajandékaiért.

Hatalmas köszönet Nektek, akik részt vettetek  a Pillatáborban. 

Merjetek szabadnak, boldognak, és különlegesnek lenni. Az élet egy csoda, szeresd aki vagy -> szeresd amit csinálsz. Pillásnak lenni öröm, de tudnod kell ki is vagy Te!? 

 
 

Pillatábor Résztvevők U.I: Találkozunk a III. Pillatáborban. 🙂 

További képekért kattints ide-> Képek 2. album

és ide 🙂 -> Képek 3. album -> Képek 4. album

Alkotó

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com