Nőnap a Lash Gabrielnél

A nő azt akarja, hogy ok nélkül, „miért” nélkül szeressék: nem azért, mert szép vagy jó, vagy kedves, vagy művelt, vagy elmés, hanem azért, mert olyan, amilyen.

Henri-Frédéric Amiel

A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja. Ebből az alkalomból a Lash Gabriel csapata is szeretne kedveskedni vendégeinek, ügyfeleinek, meglévőeknek és újaknak egyaránt. Létrehoztunk Számotokra 2 csomagot, melyek a Woman Set I. és a Woman Set II. nevet kapták.

A csomagok tartalmát a linkre kattintva tekinthetitek meg, illetve rendeléseteket is itt tudjátok leadni.

>>>>>>>>>>>>>>>>https://lashgabriel.hu/termek/woman-set-i/

>>>>>>>>>>>https://lashgabriel.hu/termek/nonap-woman-set-ii

Miért éri meg Nektek?

  • mert a csomagokba 2 tálca, általad választott méretű szempillát teszünk. A Woman Set I.-ben CC 0,10mm-es szempillát, a Woman Set II.-ben C, D, O  ívekből választhatsz méretet 0.05-ös vastagságban!!!
  • mert kapsz egy Master ragasztót – ha az első csomagot választod –  vagy egy Lash Gabriel szempillasampont – amennyiben a másodikra esik választásod – , amely illatát Te választhatod ki!
  • mert akármelyik Setet szeretnéd megvásárolni, kapsz egy ezüst csipeszt, melyet minden technikához használhatsz, beleteszünk egy 10 000 forint értékű Oktatási kedvezmény kártyát, amit vásárlásodtól számított 6 hónapig használhatsz fel egy általad választott képzésünknél. (Kivétel a VIP oktatás!)
  • Szállítási díj nélkül március 10-én a kezedben tarthatod a márciusi karácsonyi ajándékodat!

 

A kedvezményes csomagokra március 9-én délig adhatjátok le megrendeléseiteket.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com